Anonym (ikke efterprøvet)

Bjergtaget - smagen af aske

Mittet har igen leveret et meget overbevisende og læseværdig produkt. Historien om elverfolk, der færdes i det skjulte blandt almindelige mennesker, er slet og ret forrygende og flot alternativ fantasy.

Tusmørke

Bella på 16 år forelsker sig hovedkulds i klassekammeraten Edward. Selvom han fortæller hende, at han er vampyr, og hun er i fare, når hun frister ham, skræmmer det hende ikke. Det er der derimod andre vampyrer, der gør

Bjergtaget - og de blev lokket

Det traditionelle fantasyunivers er udskiftet med folkevisernes elverfolk, der i det skjulte færdes blandt mennesker i dagens Danmark, i lovende ny serie.

Vampyrens pagt

Tredje del af Ulfhedin-sagaen forener på glimrende vis den spegede historie. Fantasy, action og sex i højeste potens.

Små onde svin

Der er garanti for gåsehud, når mesterillustrator John Kenn Mortensen blænder op for et fabelagtigt Lolland-gys. Skræmmende god underholdning og herlig humor for horror-elskere.

Heksens kald

Underholdende og sexet fantasy for voksne. Historien indeholder både varulve, vampyrer, wiccahekse og nordisk mytologi – et umuligt mix, der i det det store hele fungerer perfekt.

Kongers sidste argument

Tredje og sidste bind i den fabelagtige og stort anlagte fantasy-serie. Trilogien afsluttes på værdig og særdeles tilfredsstillende vis. Hvor er det dog god underholdning.

Dinea modertræets datter

Dinea har mareridt, hvori hun er dronning over et fjernt rige. Hun møder en charmerende ung mand, Lucien, som bortfører hende til riget fra drømmene, men Dinea er halvt fe og halvt menneske, og at hun er den retmæssige arving til tronen i landet. Men vejen til tronen er ikke nem, og hvem kan…

Sjælens pris

Om Ally der for at redde sine venner, har afgivet et løfte til dæmonherskeren om at forblive i Underverdenen. Men Ally kan ikke glemme livet i Den Øvre Verden, og planlægger at flygte.

Shadow Falls after dark - genfødt

Della Tsang er vampyr og går på Shadow Falls. Da Della involveres i opklaringen af en mordsag, tvinges hun til at arbejde tæt sammen med den mystiske vampyr Chase. Men hvorfor har Della det dårligt, og hvad har hun egentlig tilfælles med Chase?