Anonym (ikke efterprøvet)

Dødebogen af Patricia D. Cornwell

Opklaringen af et bizart mord på ung, smuk tennisstjerne truer såvel Scarpettas privatliv som hendes professionelle karriere.

Sværdsang af Bernard Cornwell

Den blodige kamp mellem englændere og danskere fortsætter i Bernard Cornwells vellykkede serie om vikingekrigeren Uthred.

Nordens herrer af Bernard Cornwell

Blodig og fængslende vikingeserie om konflikten mellem kristne englændere og hedenske danske vikinger, som forsøgte at invadere England omkring år 800.

Vinterkongen af Bernard Cornwell

Derfel er kriger i 400-tallets England. Han fortæller som gammel mand den fascinerende historie om legenden kong Arthur og hans kamp for at samle Englands stammer til én.

Sporfund af Patricia D. Cornwell

Støv er ikke bare støv, når Patricia Cornwells kendte retsmediciner Kay Scarpetta leder efter spor for at finde årsagen til et mystisk dødsfald.

Spyfluer af Patricia D. Cornwell

Der er lagt op til spænding og dramatik, da'Varulven', der tidligere har har truet med at dræbe retsmedicineren Scarpetta, slipper ud af fængslet.  Samtidig boltrer 'Varulvens tvillingebror sig som seriemorder. "Hendes store, panikslagne øjne skinner i mørket. Om…

Varulv af Patricia D. Cornwell

Når lig obduceres, er de kolde. Huden bliver grå og klam. Øjnene brustne. Hår og negle fortsætter med at gro i dagevis efter dødens indtræden. Rigor mortis kommer og går.