Anonym (ikke efterprøvet)

Sommerferiedigte

Et dagen-og-vejen-brev fra en gammel ven, der sidder midt i tilværelsen og ser sig omkring på en kulisse, der ligner livet. 

Wonderscape

Fortællingen er som en hvirvelvind af både humor, videnskab og spænding gennem tid og rum.

Befrielsen fra Mean Mines

Et hæsblæsende eventyr, hvor læseren selv spiller rollen som den modige helt  Universet er kendt fra Fortnite, men bogen kan sagtens læses uden forudgående kendskab.

Liv på spil

Har du nogensinde spekuleret over, hvem Gud er, vil det nok skuffe dig at vide, han er er en gennemsnitlig, semi-kedelig og bumset teenager, som elsker at spille computerspil.

Wildcard

Til alle unge der er vilde med computerspil, fantasy og dystopier.

Dødsdoktrinen - livets spil

Forrygende afslutning på trilogien om VirtNettet og Michael og vennernes kampen mod det onde med et hæsblæsende tempo og aktion hele vejen igennem.

Armada : spillet om Jorden

Science fiction. Zack spiller computerspil og elsker science fiction. En dag ser han en ufo uden for vinduet i skolen. Rumskibet ligner de fartøjer, han skyder på i computerspillet Armada. Drømmer han, eller er verden ved at blive invaderet af aliens?

Dødsdoktrinen - tankens magt

Actionspækket og vanvittig spændende fortsættelse af ‘Sjælens øje’. Uhyggen breder sig og stemningen fortættes igennem hele denne tempofyldte page turner.

Dødsdoktrinen - Sjælens øje

Dødsdoktrinen byder på en verden med hyperavanceret teknologi, cyberterrorister og gaming ud over din vildeste fantasi - og dit værste mareridt. Af forfatteren bag verdensfænomenet Maze Runner.VirtNettet tilbyder en total nedsænkning af krop og sind i en kæmpemæssig, virtuel verden.…