Anonym (ikke efterprøvet)

Kongetro

Spændingsroman med et fabelagtigt plot og et højt og hæsblæsende tempo.

Thread Ripper

Smukt hypridværk af en forfatter, der kan sit håndværk så godt, at det bliver en smule stift.

Mine dokumenter

Noveller om chilensk middelklasseidentitet, relationer, der burde være nære, ensomhed og teknologiens udvikling og om at mindes. Alt sammen i en underfundig indpakning.

Koks i computeren

LilliLinda er blevet slettet af forfatterens historie og er nu landet nede i computerens papirkurv sammen med de andre slettede bogstaver, tal og mislykkede figurer. Men det vil hun ikke finde sig i, så hun beslutter sig for at lave sin egen historie

Frygtens indeks

Højaktuel thriller som tager udgangspunkt i den nuværende internationale finanskrise og krydrer plottet med referencer til både Charles Darwin og Mary Shelley.

Glitch

Dansk science fiction med thrillerelementer, som på flotteste vis blander fakta og fiction. Plottet er smart og tankevækkende – tænk nu hvis….

Psykonauten

Science fiction - En menneskeskabt computer NEO svæver i kredsløb om jorden og har som formål at holde jordens stater i skak, så der ikke udbryder konflikter - Men da videnskabsmændene, der har skabt den, mister kontrollen med NEO, står verden over for alvorlige problemer.

Den aften alt gik amok

Da den smukke Maria glemmer sin bærbare computer i toget, hacker Martin sig ind på den og opdager, at hun planlægger selvmord. Kan drengen fra slummen nå ind til overklassepigen og forhindre det?

Er verden virkelig?

Tegneserie. Kid Paddle har svært ved at skelne mellem den virkelige verden og computernes virtuelle virkelighed. Ind imellem er forskellen mellem de to verdener faktisk også forsvindende lille