Anonym (ikke efterprøvet)

Broder Odd af Dean R. Koontz

Odd Thomas er gået i kloster, men heller ikke her får han fred for hverken de hvileløse døde eller vold og mord.

Englebarn af Colleen McCullough

I dagbogsform skildres et pensionat i Sydneys berygtede bohemekvarter, og snart afsløres et mangfoldigt persongalleri, kontroversielle forhold, kærlighed og mord. "Englebarn" er et smukt og stærkt værk, der kommer til at fremstå som meget mere end et tidsbillede og en kærlighedsroman, fordi…

Odd for evigt af Dean R. Koontz

Lægen Jessup opsøger Odd Thomas midt om natten – som genfærd. Han er blevet slået ihjel og hans søn bortført. Det er nu op til Odd at finde sønnen, Danny, før også han bliver myrdet.

Drømmetyvene

Maggie Stiefvater skriver så fuglene synger i overlegent god fortsættelse af serien om Ravnedrengene.

Åndehvisken

En spændende fortælling og en fin kærlighedshistorie for unge, der tror på spøgelser – eller måske for dem, som ikke gør. Endnu. 

Ravnedrengene

Denne hypede fantasyudgivelse er nu endelig udkommet på dansk. Velsmurt og original til fingerspidserne. Årets absolutte must-read.

Død og forelsket

Amelia druknede som 18-årig og har siden gået rundt mellem de levende som spøgelse. En dag redder hun den 19-årige Joshua fra at drukne og forelsker sig i ham. Men har deres kærlighed en chance eller er de dømt til en anden skæbne?

En bøn til Odd

Grillkokken Odd Thomas med de synske evner er sammen med den gravide Annabelle gæster i et palæ, hvor der foregår mystiske ting, der bl.a. involverer monstre og tidsrejser