Anonym (ikke efterprøvet)

Mørkets hjerte af Joseph Conrad

”Flodstrækningerne åbnede sig foran os og lukkede sig bag os, som om skoven i ro og mag var trådt hen over vandet for at spærre os tilbagevejen. Vi trængte dybere og dybere ind i mørkets hjerte.” Joseph Conrads klassiker er en litterær perle i lommeformat!

Sapiens : en graphic history

Harari har I samarbejde med belgiske David Vandermeulen og franske Daniel Casave omdannet sin bestseller til en fremragende graphic novel.

21 ting du bør vide om det 21. århundrede

Det er sjældent en titel er så rammende som her, hvor den israelske professor sætter nutidens udfordringer på spidsen i et klart og forståeligt sprog, der gør det meget svært at lægge bogen fra sig.

Livet under solen : roman

Om beboere i et boligkompleks udenfor København med et naturområde, der påvirker dem på mystisk vis

Bian Shen

Bian Shen er en original ungdomsroman om en lille udvalgt gruppe børn, der aldrig bliver mere end 14 år og gennem menneskehedens historie er blevet genfødt gang på gang i en ny spæd barnekrop, når de er fyldt fjorten. 

Bian Shen

Der findes over 400 mennesker i verden, der dør hver gang de fylder 14 år, og genfødes i en ny krop. Dette kaldes Bian Shen. Arthur er ét af disse mennesker. Men pludselig dør han ikke, hvad sker der? Sammen med det tekniske geni Nathaniel, skal Arthur nu forsøge at redde hele civilisationen.

Det kreative samfund

Om kreativitetens betydning for Vestens civilisationshistorie fra neandertalerne til det moderne, kreative samfund. Udgangspunktet er at man må forstå og udnytte hvordan kreativitet opstår, for at kunne blive ved med at skabe velstand

Store forandringer

Et udvalg af verdenshistoriens vigtigste vendepunkter, som for alvor gjorde gamle dage gamle og nye tider moderne. 61 fortællinger om store forandringer, der gjorde verden moderne