Anonym (ikke efterprøvet)

Weitze, Charlotte - Brevbæreren

'Brevbæreren' er noget så gammeldags som et eventyr, der ender lykkeligt, men samtidig er 'Brevbæreren' også noget så moderne som et eventyr krydret med grotesk realisme.

Skifting & Bjergtaget af Charlotte Weitze

Det er ikke kun latinamerikanske forfattere, der skriver magisk realisme. Her er to fremragende eksempler på danske fortællinger fyldt med både magi og realisme.

Mørkets egne af Charlotte Weitze

Ufødte, gennemsigtige børn, mørke, besatte cyklister, et gådefuldt ikon og skæbnesvangre, røde sko er hverdagskost i det sælsomme univers i Charlotte Weitzes fortællinger.

Brevbæreren af Charlotte Weitze

En overraskende, charmerende og eventyrlig fortælling om den unge Kaspar, der i en fjerntliggende bjergby finder sin plads i livet blandt en håndfuld skæve og kærlige eksistenser. Kaspar er 28 år. Han er albino og tåler bogstaveligt talt ikke dagens lys. Nu er han blevet headhuntet til et job som…

Tyskerens landsby

Dagbogsroman. Brødrene Rachel og Malrich har algerisk-tyske forældre og bor i Paris. Da forældrene bliver dræbt under en massakre i Algeriet, dukker faderens hemmelige dagbøger fra hans SS-fortid op. Mens brødrene undersøger hans fortid, sammenholdes naziregimets rædsler med islamistisk…