Anonym (ikke efterprøvet)

Mys og lørke

Finurlig og legesyg digtsamling skaber sin egen fine logik og overraskende forbindelser i sproget.

Det var ikke en busk

En uhyggelig billedbog, som pirrer nysgerrigheden og giver grobund for gode snakke.

Dyreliv

I romanen raser en perfekt storm, og en rørende stilhed hvisker om at være til i lys og mørke, men mest i mørke.

Tour de chambre

Vellykket roman om at skrive, om venskab og kollegieliv og om fortiden, som ikke slipper sit tag. Tine Høeg har sin helt egen stemme i dansk litteratur.

Kaldet fra Galathea

En ny fantasy-klassiker har set dagens lys, og så er den dansk! Første bind i Awen-serien er frydefuld og fornøjelig rejse til et forunderligt univers fyldt med magi og forrygende spænding.

Om mørke

Lyrisk, sanselig og katastrofemættet roman om mørket i mennesket, i dagen og i årstiden. Rust dig til en udfordrende læseoplevelse om skønhed og grimheden i det hele.

Store drenge

Billedbog. To drenge overnatter hos den ene. De gør sig lystige over piger, der leger med dukker og er bange i mørke. Humøret et højt lige til de kommer til at snakke om spøgelser. For spøgelser findes da ikke, vel?

Det store mørke

Billedbog. En smuk og poetisk billedbog fra en betagende del af verden om den lille canadiske eskimo-dreng Chinoo, som oplever solen vende tilbage efter mørketiden, Det Store Mørke. På en vandring til kysten møder han en isbjørneunge og en ulveunge og får en blævrende ridetur på en hvalros