Anonym (ikke efterprøvet)

Voldens historie

Selvbiografisk roman om den vold, der gennemsyrer samfundet og har store konsekvenser for den måde, vi er sammen på. 

Begær, magt og MeToo

De sociale mediers digitale netværk har gjort det muligt at forene et verdensomspændende opråb mod sexime i alle afskygninger. Også litteraturen taler ind i debatten, og byder på rystende personlige fortællinger, der kaster lys på det enorme omfang af overgreb og magtmisbrug.  Mange nyere…

Diamantaftener

Hilde Rød-Larsen står skulder ved skulder med flere stærke også jeg-fortællere med elegant og vedkommende erindringsfiktion.

Rytter

Ungdomsroman om en hestepige med ambitioner giver indblik i teenagelivet med både heste, drenge, fester og forventninger.

Kryb

Endnu en velskrevet krimi i serien om drabsefterforsker Rebekka Holm med et neglebidende og særdeles overraskende plot om magt og misbrug.

Sorthuset

Melankolien, naturen og persontegningerne udgør en stærk ramme i første del af Peter Mays krimitrilogi fra de De Ydre Hebrider.

Pige, 1983

Stærk fortælling om erindring og glemsel og en grænseoverskridende oplevelse i ungdommen.

Pigedyr

Pigefiguren og hendes begær afmystificeres og mytologiseres på en og samme tid i Cecilie Linds omvendte Lolita-fortælling.

Vittu

I sin barske roman 'Vittu' skriver Mondrup mesterligt om forbudte følelser, svigt og overgreb.

Malina

Legendarisk, østrigsk storværk om køn, kærlighed og splittelse sluger dig råt og spytter dig ud igen, måbende og fascineret.