Anonym (ikke efterprøvet)

Valseværk

Lavmælte og vellykkede digte fra digterens maskinrum, hvor verden vrides om ordenes akse på drømmenes skib.

Ved havet

Ved havet giver et interessant tidsbillede af badelivet midt i 1970’erne og er samtidig en eksperimenterende roman med flere betydninger.

Tidevandsminder : roman

Jackie er en frigjort kvinde, der har en voldsom lidenskab for svømning og havet. En lidenskab, der gennem livet præger og former hendes forhold til datteren Chantal på godt og ondt

Blå

Vedkommende, interessant og skræmmende roman om klimaforandringerne og konsekvenserne.

Målmanden og havet

Opfølgeren til Vaffelhjerte er en tidløs fortælling om livet på kanten af havet og puberteten. Vennerne Theo og Lena skal starte i syvende klasse, men det bliver ikke et let år. Theo forelsker sig, mens Lena må kæmpe for at beholde sin plads om målmand på fodboldholdet.

Havbogen

To mænd i en lille båd på jagt efter en grønlandshaj tager os med på et storslået eventyr ned i de dybeste oceaner og helt ud til stjernerne.

Bag bakkerne, kysten

Digte, der inddrager læseren i en sanselig oplevelse af at være bådflygtning.

Øer af Rakel Haslund-Gjerrild

Udkantssteder, sommerhusområder og forfald blandt fiskere, skovgængere og religiøst opvakte. De 21 fortællinger er både aktuelt og originalt læsestof.

En anden sol

I en forrygende og farverig historie får læserne her en selvstændig fortsættelse af 'Himlen brændte', hvor naturvidenskaben indgår et fordomsfrit partnerskab med fantasien.