Anonym (ikke efterprøvet)

Døden venter i Marrakesh af Mehran Vahman

Spændingshistorie med en skarp blanding af satire og bidske kommentarer til nutidens kultursammenstød. Hovedfiguren, ex-politimanden Danny C. Larsen, har læserne mødt i forfatterens første roman ’No limit’. I den historie kom han i den grad i problemer - han dræbte en mand, brændte en pokerbule af…

Det andet sted

En voldsomt klog og kompleks bog om at jagte sandheden og om konsekvensen ved at lade viljen få virkelighed og fiktion til at kollidere.

Samlede værker

Venskab, kærlighed, kunst, ambitioner og drømme er kernen i underholdende og intellektuel roman, der omfavner livets tilfældigheder og valg, så det gnistrer og fænger.

Sol : et digt

Digtsamling udforsker livet som mor med et autistisk barn, der slår, kradser og elsker. Gennem alt det svære skinner kærligheden så fint mellem mor og barn.

Sjælemaleren

Medrivende og dramatisk roman fra Barcelona i starten af 1900-tallet. Om kærlighed, kunst, svig, misundelse og hævn, fortalt så overbevisende, at det er som at være der selv.

Det andet navn. Septologien I & II

Besættende fortælling om maleren Asle, der ser begivenheder fra fortiden som billeder, der skal males. I en strøm af tanker bakser han med meningen med det hele.

Leonardos univers

I år er det 500 år siden, Leonardo døde, og det markeres med denne meget flotte og grundige biografi, der er den første på dansk i 80 år.