Anonym (ikke efterprøvet)

Bag facaden

Spændende Domestic noir-thriller sætter fokus på mænds udenomsægteskabelige eskapader med fokus på den bedragede hustru.

De 23

Fremragende afslutning på Promise Falls trilogien. Vanvittig spændende lige fra begyndelsen, hvor hundredevis af borgere i byen bliver syge og mange dør.

Døden på museet

Helt vidunderligt gensyn med arkæologen Ruth Galloway. Yderst spændende med et gennemført plot og godt med overraskelser undervejs.  

Wildcard

Til alle unge der er vilde med computerspil, fantasy og dystopier.

Kata

Højspændt islandsk hævnroman om mænd, der mishandler kvinder, og om en vred og traumatiseret kvinde, der får nok og går amok. Det er tankevækkende, effektivt og velskrevet.

Eksperten

Som otte-årig blev Michael udsat for en traumatisk begivenhed, der efterlod ham stum og kendt i hele USA; Nu er han 17 og arbejder modvilligt for mafiaen som ekspert i at åbne låse og pengeskabe; Men han har sat sig for at slippe ud af mafiaens kløer Vinder af The Edgar Awards, Best Novel 2011

Jeg revolutionær

Christian Zwettler (f. 1966) er opvokset i Tyskland. I gadekamp mod bl.a. nynazister over hele Tyskland lærer han at slås. Som 25-årig danner han i København en revolutionær celle og ender efter et mislykket bankrøveri i en dansk fængselscelle, hvor han selv ser sig som en politisk fange.

Model under cover

Den 16 årige Axelle er vild med mysterier og mindre vild med mode. Men da hun bliver kapret som model under modeugen i Paris, er det den perfekte forklædning at opklare forbrydelser under.

Det er skide uretfærdigt

To noveller om det uventede og uretfærdige. I "Garfield" tager Lisette i sommerhus med sin bedste veninde Claudia, men næste morgen findes Claudia myrdet. Hvem har gjort det? I "Alle er flinke i Søborg" er Sofies far hjemløs, og hun synes det er pinligt. Men da faderen medvirker til at opklare en…