Anonym (ikke efterprøvet)

Lola omvendt

Syret og svimlende roman om magtens mekanismer i et lille lokalsamfund præget af tavshed efter en forbrydelse. Et must-read for alle Fagerholm-fans.

Helvedesblomster

Første bind med kriminalkommissær Battaglia holder læseren klistret fast til siderne, mens handlingen udruller sig i et velstrukturet net.

Den røde glente

Forbrydelse og kærlighed på Helgenæs i underholdende roman om uforløst kærlighed og kunstens altopslugende kraft.

Vampyren fra Ropraz

I 1903 bliver den lille landsby Ropraz ramt af tre grusomme forbrydelser, og befolkningen hungrer efter at finde den skyldige. Men kan man stole på en befolkning, der er desperate efter at pege på en gerningsmand? En kortroman om ondskab i et lille samfund. For læsere af eksperimenterende litteratur

Stemmer fra graven

Endnu et dejligt gensyn med Ruth Galloway og kriminalinspektør Harry Nelson, som vi denne gang får lov til at komme helt ind under huden på.

Forræderens børn

Vi kommer vidt omkring i dagens storpolitiske spørgsmål og ikke mindst de interne stridigheder mellem de civile og militære efterretningstjenester i dagens Rusland.  

De udstødte

Sjette bind i krimiserien om den særprægede og charmerende arkæolog Ruth Galloway byder på gensynsglæde, grin og et uhyggeligt plot.

Al den luft, der omgiver os

I Tom Malmquist anden roman krydses det autobiografiske med true crime. Læseren efterlades i en melankolsk erkendelse af, hvor skrøbeligt livet er.

Vejrbidt

Anne Holt tager temperaturen på det politiske klima i dagens Norge og stiller skarpt på forskellene mellem nationalisme og nationalfølelse.