Anonym (ikke efterprøvet)

De 23

Fremragende afslutning på Promise Falls trilogien. Vanvittig spændende lige fra begyndelsen, hvor hundredevis af borgere i byen bliver syge og mange dør.

Døden på museet

Helt vidunderligt gensyn med arkæologen Ruth Galloway. Yderst spændende med et gennemført plot og godt med overraskelser undervejs.  

Wildcard

Til alle unge der er vilde med computerspil, fantasy og dystopier.

Kata

Højspændt islandsk hævnroman om mænd, der mishandler kvinder, og om en vred og traumatiseret kvinde, der får nok og går amok. Det er tankevækkende, effektivt og velskrevet.

Eksperten

Som otte-årig blev Michael udsat for en traumatisk begivenhed, der efterlod ham stum og kendt i hele USA; Nu er han 17 og arbejder modvilligt for mafiaen som ekspert i at åbne låse og pengeskabe; Men han har sat sig for at slippe ud af mafiaens kløer Vinder af The Edgar Awards, Best Novel 2011

Jeg revolutionær

Christian Zwettler (f. 1966) er opvokset i Tyskland. I gadekamp mod bl.a. nynazister over hele Tyskland lærer han at slås. Som 25-årig danner han i København en revolutionær celle og ender efter et mislykket bankrøveri i en dansk fængselscelle, hvor han selv ser sig som en politisk fange.

Model under cover

Den 16 årige Axelle er vild med mysterier og mindre vild med mode. Men da hun bliver kapret som model under modeugen i Paris, er det den perfekte forklædning at opklare forbrydelser under.

Blekingegadebanden

Om Blekingegadebanden fra starten i 1960'erne, da kommunisterne Gotfred Appel og Ulla Hauton samler en gruppe oprørske unge mennesker under sig og danner en illegal celle med Holger Jensen i centrum for gruppens kriminelle og internationale aktiviteter i de første ti år     

Skyld

Krimi. I en række noveller skildres forskellige sider af kriminalitet og retssystem og ikke mindst forsvarsadvokaters moralske dilemmaer