Anonym (ikke efterprøvet)

Stemmer fra graven

Endnu et dejligt gensyn med Ruth Galloway og kriminalinspektør Harry Nelson, som vi denne gang får lov til at komme helt ind under huden på.

Forræderens børn

Vi kommer vidt omkring i dagens storpolitiske spørgsmål og ikke mindst de interne stridigheder mellem de civile og militære efterretningstjenester i dagens Rusland.  

De udstødte

Sjette bind i krimiserien om den særprægede og charmerende arkæolog Ruth Galloway byder på gensynsglæde, grin og et uhyggeligt plot.

Al den luft, der omgiver os

I Tom Malmquist anden roman krydses det autobiografiske med true crime. Læseren efterlades i en melankolsk erkendelse af, hvor skrøbeligt livet er.

Vejrbidt

Anne Holt tager temperaturen på det politiske klima i dagens Norge og stiller skarpt på forskellene mellem nationalisme og nationalfølelse. 

Bag facaden

Spændende Domestic noir-thriller sætter fokus på mænds udenomsægteskabelige eskapader med fokus på den bedragede hustru.

De 23

Fremragende afslutning på Promise Falls trilogien. Vanvittig spændende lige fra begyndelsen, hvor hundredevis af borgere i byen bliver syge og mange dør.

Døden på museet

Helt vidunderligt gensyn med arkæologen Ruth Galloway. Yderst spændende med et gennemført plot og godt med overraskelser undervejs.  

Wildcard

Til alle unge der er vilde med computerspil, fantasy og dystopier.