Anonym (ikke efterprøvet)

Paranormal romance

Paranormal romance er en sammenblanding af flere genrer men altid med det overnaturlige som det bærende element. Romantic fiction, fantasy og science fiction udspillet i en nutidig verden, er det som kendetegner genren.

Gråzonen

Paranormal fantasy om livet efter døden og om kærlighed, sygdom og tab. Den velskrevne og fængslende fortælling er med sit unikke univers et godt bud på en fornyelse af genren.

Skovrå

Stemningen i romanen er lige så tung og dyster som luften i den skov, der arbejder sig ind på byen Granhjem. Her er 16-årige Cas flyttet til med sine forældre, der skal forske i skovens aggressive ekspansion.

Ellekongen

Bondelivet i 1700-tallet er den historiske baggrund for denne fantasyudgivelse. Sammenblandingen af bonderoman og folketro går op i en velskrevet, højere enhed.

Skyggernes Herre

Imens skyggejægeren Emma Carstairs og hendes parabatai, Julian Blackthorn, kæmper mod en gensidig forelskelse, rører noget ubehageligt på sig. Freden er skrøbelig, og Emma og hendes venner må nu forsvare hvad de har kært, før det er for sent

Inferno

Værdig og velskrevet afslutning på fremragende og fantastisk dragesaga.

Tusmørkebørn

Det tilsyneladende banale plot viser sig at rumme uventede og anderledes dybder i denne vampyr-kærlighedsroman. Og så foregår historien i Hillerød og omegn!

Klonerne

I fjerde del af sagaen om Talon har alvoren sneget sig ind på bekostning af den vidunderlige humor.

Sjælevært

’Sjælevært’ er en sød og til tider uhyggelig fortælling om spøgelser og især om mødet mellem mennesker og spøgelser. Den fungerer bedst, hvis man tror på, at der er mere mellem himmel og jord end det, man kan se med det blotte øje.