Anonym (ikke efterprøvet)

Herbarium

En vidunderlig udforskning af planteriget og et imponerende fyrværkeri af ord og begreber, hvor leksikale artikler forgrener sig til et labyrintisk litterært værk.

Fremtidsspejl

En kringlet, fascinerende og legende historie, der giver anledning til eftertænksomhed og trækker tråde til Svend Åge Madsens store forfatterskab.

Charles Darwin

James er skibsdreng på sejlskibet "Beagle". På verdensomsejlingen 1831-1836 følger han Charles Darwin, der ved hjælp af sine observationer, bl.a. på Galapagosøerne, udvikler sine tanker om udviklingslæren. Med faktaafsnit om Darwins opdagelser og teorier og om videnskabens verden i det 19.…

Den der falder

Det er en meget velskrevet og anderledes thriller, Michael Larsen denne gang har begået, der delvist bygger på selvoplevede søvnlammelser.

Den sære historie om Venus' måne

En række relativt lettilgængelige essays om store landvindinger indenfor fysik, kemi og astronomi. Niveauet over Illustreret Videnskab og meget givtig læsning.

Niels Bohr : et portræt

Overskuelig og interessant biografi om dansk forsknings superstjerne. den verdenskendte fysiker Niels Bohr (1885-1962)  

Finn Foton og elektromagnetismen

Sjov og eventyrlig fortælling om et svært emne, skrevet i anledning af 200-året for H. C. Ørsteds opdagelse af elektromagnetismen.