Anonym (ikke efterprøvet)

Hvis det er af Helle Helle

En berusende læseoplevelse! Med en stærk undertone af vemod er Helle Helles stemme endnu smukkere og mere insisterende end nogensinde i den nye roman.

Kartoffeløje : digte

Digte om kartofler, jord, frø, regnorme, hukommelse og farmor, der ikke rigtig er sig selv mere. Til alle, der holder af haver og digte

Je m'appelle Agneta

Man bliver opløftet, får udlængsel og kan ikke forestille sig et liv, hvor man ikke sidder i et gammelt fransk kloster og sipper vin.

Når hjernen svigter

Når hjernen svigter er en bogliste med nyere romaner, der alle handler om emner som hjernerystelse, hukommelsestab bl.a. efter en ulykke, hjerneblødning eller en svulst på hjernen.

Fugl og fisk

Familien er et kompliceret sted, og det portrætter Linda Skaaret rammende og nænsomt i en enkel og fin tone.  

Tidsskjul

Den bulgarske forfatter Georgi Gospodinov er årets modtager af den internationale Bookerpris. Han hædres for sin mesterlige roman 'Tidsskjul'. I 'Tidsskjul' tager Gospodinov læseren med på en forunderlig tidsrejse. Den er skrevet så godt, at man får fornemmelsen af at være passager…

Urværk

Ane Riels nye roman er en medrivende og rørende fortælling om tiden, der går og går i stå, om alderdom, demens og ensomhed.

Mindernes længsel

En gribende historie om demens og om, hvad sygdommen gør ved både den ramte og de pårørende.

De taknemmelige

Prisvindende Delphine De Vigan er tilbage med en sørgmunter og bevægende roman om alderdom, taknemmelighed og sprogets kraft.