Anonym (ikke efterprøvet)

Sorteskyggen

Anden bog i den forrygende fantasyserie Spellslinger lever op til forgængeren med masser af humor og vild magi. En virkelig anbefalelsesværdig serie til børn fra cirka 12 år.

Elverblod

En både spændende og velfortalt fortælling med sort humor og et storslået fantasyunivers som baggrund.

Guldtårnet

Forrygende afslutning på Magisterium, hvor spændingen er tilbage på højeste niveau og tempoet racer afsted. De to forfatterinder har skrevet en virkelig vellykket finale.

Grindelwalds forbrydelser

Fantastiske Skabninger 2 har nye og overraskende oplysninger om Harry Potter-universet. Denne gang må Newt Scamander til Paris i forsøget på at opspore den undvegne Mørke troldmand Gellert Grindelwald.

Sølvmasken

Ondskab og mørke viser for alvor deres ansigter i fjerde bind af den fantastiske serie, hvor uoverensstemmelserne mellem de gode og de onde er tiltagende.

Bronzenøglen

Eleverne på Magisterium bor trygt og godt under troldmændenes beskyttelse, mens de lærer at bruge magi for at skabe orden i en kaotisk verden. Eller ... sådan burde det være. Men nu går kaos til modangreb.

Harry Potter og Det forbandede barn

19 år er gået siden slaget om Hogwarts. Harry Potter er blevet voksen og far til 3 børn. Ved hjælp af en forbudt Tidsvender, rejser Harrys søn Albus og Albus' bedste ven Scorpius Malfoy, ud på en farlig tidsrejse. En rejse der får fortid og nutid til at smelte ildevarslende sammen.

Det sidste ønske

Hver eneste side er fyldt med underfundige påhit og eventyrlige skabninger. Bestsellerserien bag The Witcher begynder lovende.