Anonym (ikke efterprøvet)

Atuans grave

Atuans grave tilfører en ny hovedperson og ekstra nuancer til universet i Le Guins episke trilogi. Alle med en snert af fantasi vil nyde den smukke genudgivelse.

Troldmanden fra Jordhavet

Le Guins episke fantasyfortælling er en klassiker, der har inspireret mange forfattere. En eviggyldig historie og en storslået, magisk rejse.

Foragtens tid

Fantastisk fortælling om troldmænd, witchere og andre skabninger og om deres kamp for overlevelse og magt. Med Geralt i hovedrollen er læserne sikret både aktion og sort humor.

Næslandet : Bind 2 : Vinterkrigens ofre

Den 14-årige pige Oona er lidt af en drengepige og er anderledes end sine jævnaldrende. På sin 14-års fødselsdag bliver hun af moderen sendt afsted på en farefuld færd sammen med en ældre troldmand og en ung prins, der netop er ankommet til hendes landsby. En profeti har udvalgt Oona til at frelse…

Skyggedød

Troldmanden Byzant har overtaget magten i Surnam med sine dræberhær af udøde. Heldigvis er heltene fra bind ét opsatte på at knuse fjenden.

Drømmefanger

Anden del af planlagt trilogi, der er en blanding af fantasy og danske heltesagn i et nutidigt Danmark, får et yderlige hak opad på kvalitet og spænding.

En falsk konge

En rigtig god fantasytrilogi til børn fra cirka 10 år med referencer til den store og særdeles begavede fantasyserie ’Det gyldne kompas’.

Sorteskyggen

Anden bog i den forrygende fantasyserie Spellslinger lever op til forgængeren med masser af humor og vild magi. En virkelig anbefalelsesværdig serie til børn fra cirka 12 år.