Anonym (ikke efterprøvet)

Geiger

Hæsblæsende svensk debut er en spionthriller med et spændende krimiplot, der underholder sin gysende læser og overrasker med et plottwist.

Piger i brand

Mørk og til tider skræmmende fortælling byder på dystre hemmeligheder, seksuelle spændinger og alt det, der ligger lige under overfladen.

Mr. Woolf

God og finurlig historie om legetøj og leg, men også en om at være kreativ og om familiesamhørighed, tilsat et ordentligt drys eventyr og fantasi.

Mød mig under ombutræet

Sofia vokser op i Argentina i en storfamilie med fokus på heste og polo. Hendes mor forguder sine sønner, men er jaloux på Sofia, der er sin fars øjesten. Da Sofia forelsker sig i den forkerte, træffer hendes mor et skæbnesvangert valg

Vanæret

Linda Castillo bliver ved med at øge kvaliteten bog for bog. Plottet i ’Vanæret’ er helt igennem skudsikkert og yderst gennemtænkt.

Terapeuten

Forfatteren er terapeut, og det er tydeligt i denne psykologiske krimi. Norske Floods helt igennem vandtætte og spændende plot er virkelig godt fundet på.

Satans sommer

Djævelsk spændende krimi, hvor makkerparret Kim Faber og Janni Pedersen underbygger den kendsgerning, at det kan være farligt at stikke hånden i en hvepserede.

Øjet der ser

Spændingsroman om den sympatiske kriminalassistent William Warwick og hans karriere. Jeffrey Archer leverer som sædvanlig en underholdene og letlæst roman.

Drømmenes gud

Velskrevet og meget spændende krimi-thriller om en gruppe nordmænd, som opholdt sig i Beirut i 1982, hvor de blev vidner til en massakre.

Sort sne : roman

Krimi. Den dysfunktionelle familie, Konradsen, er samlet til jul i Villa Hindenburg. Familiens medlemmer kan ikke fordrage hinanden og pga. et voldsomt uvejr, er de sneet inde. Familien er nu tvunget til at udholde hinanden, men ikke alle overlever natten