Anonym (ikke efterprøvet)

Gravpladsen

Tempofyldt krimithriller byder på en konstant opadgående spændingskruve og en yderst spændende historie.

Mørket kalder

Ny selvstændig krimi af en af Danmarks bedste spændingsforfattere. Successerien om Ravn er lagt på hylden, men denne mere dystre historie er absolut også værd at kaste sig over.

Maestro

Maestroen fører bogens hovedpersoner og læsere mesterligt igennem en labyrint af spænding og mord.

Sporene vi efterlader os

Hvilke spor efterlader du dig på nettet? Du fortæller hvem du er, og hvad du gør, men du ved ikke, hvem der følger med ...

Mårhund

Lars Peter vokser op på en gård i 1980'erne ved Limfjorden og Vesterhavet. Han er en ensom, følsom dreng, der prøver at leve op til sin fars forventninger. En dag ser han den farlige og fremmede mårhund, der må og skal dræbes. Jagten på mårhunden fører uforudsigelige begivenheder med sig.

Hun som sluger solen

Stærk og rørende roman om familiefaren Martin, som mister sin 17-årige datter. Tragedien ripper op i hans egen barndom præget af vold. Martin kan ikke slippe tanken om at stille de skyldige til ansvar, og det driver ham til selvtægt.    

In Absentia

En nørdet bogholder indleder et voldsorgie af selvtægt for at hævne fortidens uretfærdigheder og sætte sin kone fri; Men projektet forløber ikke helt som planlagt og pludselig er bogholderen forfulgt af en voldselskende bande kriminelle

Lovens Vogtere & De frivillige

Lovens Vogtere: Drama om selvtægt i tre mænds søgen efter manderollen. 4 roller, 5 locations. Varighed: Ca. 80 min.De frivillige: Drama om magtspillet blandt medlemmer af et fangekor. 4-6 roller, 4 locations. Varighed: Ca. 80 min.     

Kællinger

4 kvinder mødes på et latinkursus og opdager hurtigt at de har mere til fælles end interessen for sprog. Alle har oplevet hvordan de er blevet forbigået, mobbet eller ligefrem misbrugt af mænd, og de beslutter sig for at tage sagen i egen hånd

Helakyrierne

Krimi. Fire kvinder i en gruppe for voldsramte beslutter at igangsætte deres egne hævntogter mod først og fremmet de mænd, der har ødelagt deres liv. Dernæst andre pædofile, voldelige etc mænd, som de møder. Kan de blive ved? Finder politiet dem?