Anonym (ikke efterprøvet)

Højtryk og lavtryk

Kritikerrost roman om et uperfekt menneske er en både fremragende, deprimerende, morsom, sørgelig og uforglemmelig rutschebanetur.

Voksne mennesker

Fremragende roman om familie, barnløshed og jalousi rammer lige i solar plexus.

Åndssvage ozelot : roman

Det midaldrende og barnløse ægtepar Mette og Claus er ramt af en mindre midtvejskrise, da katten Frida dukker op og bliver en del af fællesskabet. Om parforholdets op- og nedture og meningen med tilværelsen

Som det er

Med omdrejningspunkt i en situation ingen vil ønske sig i, vikles tre kvinders liv tilfældigt ind i hinanden i romantisk chick-lit.

Det eneste rigtige

Grumt betændt psykologisk drama om en mand, hans kone og den unge, gravide elskerinde, som flytter ind. 

Snebarnet

Fortryllende smuk fortælling fra 1920’ernes Alaska. Et ægtepars barske nybyggerliv forandres, da en mystisk lille pige træder ind i deres liv fra skoven.

Singlebell - en kvindes søgen efter kvindelighed

Piv Saerens mistror mænd, men hun har et stigende behov for at få et barn og give det bort til en babyhungrende veninde. Men at finde en passende mand til foretagenet, er ikke så let, når hun samtidig gennem terapi skal erkende, hvad der er med til at definere hende som kvinde, datter, veninde - og…

Brunstkalenderen

Tre søstre i fyrrerne slås med følelsen af at være landet i en trædemølle af problematiske parforhold, barnløshed og arbejdsmæssigt dødvande.