Anonym (ikke efterprøvet)

Søskende

Forholdet til forældre og søskende er afgørende faktorer i vores liv og med til at danne vores personlighed - Mange romaner kredser da også om disse relationer - Listen bringer et udvalg af nyere bøger, hvor forholdet mellem søskende er beskrevet på godt og ondt.

Fiskepigen

Gribende graphic novel om klimakrisen i rammen af fortællingen om to søskende, som er alene i et hus på en bakketop, mens vandet stiger udenfor.

Den rustne verden - ukrudt

I afsluttende bind af den barske og eminente serie, kæmper de fire søskende stadig hårdt for klimaet og retfærdigheden.

Cirkusponyen

Letlæst serie om dyr af den populære forfatter til bøgerne om shetlandsponyen Sigge.    

Anders i dråbernes land : en fortælling om skabelse

Kappel og Gjerding formidler undfangelse og skabelse på en opfindsom måde, der efterlader læseren med en forundring over livets mirakel - hvor enestående det er, at hvert enkelt menneske er præcis, som det er. Bogen kan lånes på eReolen.

Bogen om at få søskende

Informativ og vidunderlig lun billedbog for børn fra 3 år til 5 år om den store begivenhed, det er at få en lillebror eller lillesøster. Formår på en sympatisk måde at servere et godt miks af fiktiv historie og fakta på børneniveau.

Familiens synder

En ny forfatter, en ny serie og et nyt persongalleri - og det lover godt. Plottet er skruet rigtigt sammen med utallige tvist og en virkelig overraskende slutning.

Du er her ikke

Hjerteskærende grafisk roman om det svære ved at være tvilling og om en eksistentiel ensomhed, der ikke kun handler om savn og distance til en tvilling.