Anonym (ikke efterprøvet)

Pigen med Leica'et

De fortællermæssige greb, der både strukturerer bogen og bevæger sig rundt om Gerda Taro, hæver Janeczek milevidt over de fleste biografiske forfattere.

Håbets rejsende

En fortælling om håb og drømme i en bevægende kærlighedshistorie mellem to mennesker, der er tvunget til at udholde umenneskelighed.

Hemingways katte

Udfordrende tegneserieudgave af ’Hvem ringer klokkerne for?’ med ny indledning, mindre kynisme og få andre tilføjelser.

Min muse

Storslået roman om skabertrang, kunst og kærlighed tager pusten fra læseren og overrasker til sidste side. 

Ondt er begyndt

Spaniens største forfatter tager sig god tid til at lade historien udfolde sig. Og så bruger han det smukkeste sprog til at pakke den ind i.

Torvedage

Mange spanske indvandrere slog sig ned i Bordeaux i første halvdel af det 20. århundrede. Første generation er Maria og Adriano, der arbejder sig op. Forældreløse Emilio følger efter senere og har sværere ved at slå sig til ro.

Hjemkomsten

Sonia og Maggie rejser til Granada for at danse salsa og fejre Maggies 35 års fødselsdag. På en lille café møder Sonia den gamle tjener Miguel, der fortæller hende om cafeens historie og om den stolte og lidenskabelige Ramirez-familie, der spillede en rolle i den spanske borgerkrig

Celeste

Original og velfortalt historie om en speciel kvinde er samtidig en meget politisk roman om revolution og idealer og om en epoke i Danmarkshistorien, hvor unge danske mænd og kvinder deltog i kampen mod fascismen i Den Spanske Borgerkrig.