Anonym (ikke efterprøvet)

Happy hour

En forretningsudvidelse, en falsk instagramkonto og en make-over senere. Antiheltinden Elvira er tilbage i al sin pragt!

Koldbrand

Eminent og samfundsaktuel roman topper listen over årets gode læseoplevelser på krimisiden. 

Virginia is for lovers

Hesselholdt har skrevet endnu en roman, der bygger på virkelige hændelser. Den gode historie drukner desværre lidt i et vellykket stilistisk projekt.

Guds bedste børn

DR Romanprisen går til Morten Pape for hans anden roman, en hjerteskærende og kvalmende fortælling om racisme, vold og svigt.

Bornholm-notater

Sælsom debutroman om livet som alkoholmisbruger på en døgnbehandling på Bornholm udmærker sig ved skildringen af afstanden mellem mennesker.

Et dyr en engel

Simon drager til Solskinsøen med sin kæreste, men her er hverken solskin eller ferieglæde. ALT løber af sporet i lidt for begivenhedsrig debutroman.

Happy family

Anti-heltinden Elvira Gregersen er tilbage. Stadig overvægtig, menneskesky og med samme særlige retfærdighedssans. En underholdende og rørende roman med en satirisk undertone.

Top dog

Forfatterens nyeste trilogi afsluttes med bravour, og selvom plottet ikke holder hele vejen, er der tale om superb underholdning af den hårdkogte slags.

Mareridt i Berlin

Tysklands nederlag i 1945 er baggrunden for denne lille perle af en roman om de fysiske og mentale ruiner, tyskerne oplevede efter krigen.

Mit navn er Lucy Barton

Er du glad for forfattere som Alice Munro, Marilyn Robinson og Siri Hustvedt, bliver du ikke skuffet over denne litterære perle af et kvindeportræt.