Anonym (ikke efterprøvet)

Netspinderen

Det makabre fund af et syreopløst lig leder politiet på sporet af en seriemorder med en personlig vendetta og Joona på offerlisten i nervepirrende niende bind.

Ondskabens net

Endnu en fabelagtig thriller i serien om Jessica Niemi. En finsk pageturner med et plot, der er skruet helt rigtigt sammen.

Highfire

Dragen Vern er hovedpersonen i denne humoristiske bog, der udover en vodkadrikkende gangsterdrage i Flashdance t-shirt også byder på andre særlige karakterer.

Kære barn

Velskrevet tysk thriller byder på masser af psykologisk spænding, overraskelser og eftertanke.

Spejlmanden

Det her er adrenalinsuset, du ikke vil hjem fra! Endnu et nervepirrende krimi-gys med Joona Linna.

Døden er kun et øjeblik

Thriller om kvindemishandling, der foregår i alle samfundslag, er en velskrevet skildring om Esthers forsøg på at frigøre sig fra en voldelig ægtemand.

Ond vilje

Duoen Wisting og Stiller er tilbage i endnu en interessent cold case, der utilsigtet bliver til en ny sag, da seriemorderen Tom Kerr stikker af under en rekonstruktion.

Dødskunsten

Andet bind i serien om Raven og Fisher er skrevet som et historisk mysterium. En seriemorder er løs, og Victoriatidens storbyuhygge indfanges i den spændende krimi.

Drengene fra Nickel

Ubærlig og nødvendig bog om tiden omkring borgerrettighedsbevægelsens start. Colson Whitehead er en stor stilist og har skrevet endnu et mesterværk.