Anonym (ikke efterprøvet)

Highfire

Dragen Vern er hovedpersonen i denne humoristiske bog, der udover en vodkadrikkende gangsterdrage i Flashdance t-shirt også byder på andre særlige karakterer.

Kære barn

Velskrevet tysk thriller byder på masser af psykologisk spænding, overraskelser og eftertanke.

Spejlmanden

Det her er adrenalinsuset, du ikke vil hjem fra! Endnu et nervepirrende krimi-gys med Joona Linna.

Døden er kun et øjeblik

Thriller om kvindemishandling, der foregår i alle samfundslag, er en velskrevet skildring om Esthers forsøg på at frigøre sig fra en voldelig ægtemand.

Ond vilje

Duoen Wisting og Stiller er tilbage i endnu en interessent cold case, der utilsigtet bliver til en ny sag, da seriemorderen Tom Kerr stikker af under en rekonstruktion.

Dødskunsten

Andet bind i serien om Raven og Fisher er skrevet som et historisk mysterium. En seriemorder er løs, og Victoriatidens storbyuhygge indfanges i den spændende krimi.

Drengene fra Nickel

Ubærlig og nødvendig bog om tiden omkring borgerrettighedsbevægelsens start. Colson Whitehead er en stor stilist og har skrevet endnu et mesterværk.

Øjenvidnet

Glimrende start på ny svensk krimiserie med en ung kvindelig efterforsker i hovedrollen.  

En femte årstid

I 1978 omkommer en arbejder på en tagpapfabrik midt under VM-finalen mellem Argentina og Holland. Der lægges låg på, men fortielserne og løgnene kommer op til overfladen knap fyrre år senere, hvor børn og børnebørn af de involverede trækkes ind i dramatiske begivenheder.