Anonym (ikke efterprøvet)

The witches

Herlig højtlæsningsbog for alle drenge og piger, der kan lide at føle en lille frydefuld gysende rislen ned ad ryggen inden sengetid.

Heksejagt

Spændende oversigt over baggrunden for hekseforfølgelserne i Danmark og udvalgte danske hekseretssager.

Hemmeligheden

Fantasy. Sif bliver mobbet af sine klassekammerater og vil bare væk. På uforklarligvis drages hun mod skoven, hvor ulvene holder til. Her møder hun Birk, vil han hjælpe hende, eller er han bare endnu en i rækken til at mobbe hende?

Skyggernes bog

Fantasy. Ally er 17 år og er lige flyttet ind på kostskole Larchwood. Her hvirvles hun ind i et spil om en gammel og magtfuld heksebog

Heks søger kat

En hyggelig billedbog om en lille heks og hendes søgen efter den helt rigtige heksekat. Dejlig godnatlæsning, der næsten med garanti giver barnet en tryg nattesøvn.

Giftblanderen

Spændende og ond fortælling om magt og børnemishandling og en ung betjents forsøg på at skabe retfærdighed for ofrene.

Lysbringersken

Barsk og interessant roman om hekseforfølgelse og kvindeundertrykkelse i Danmark og Europa i slutningen af 1400-tallet.

Winnie og Wilbur på bille-safari

Der venter nye, sjove oplevelser i selskab med den skøre heks Winnie og hendes skeptiske kat Wilbur. I denne humoristiske billedbog kommer de på græsplænesafari i insektstørrelse.

Sprogheksen

Tag med farfar, Anna og storebror Anton ud for at finde sprogheksen, så farfar kan komme til at tale normalt igen i herlig billedbog om sproglige finurligheder og forviklinger.