Anonym (ikke efterprøvet)

Hval

Med Anna Jakobinas umiskendelige streg får sindsstemninger og følelser form og fylde i poetisk og abstrakt billedbog om at bearbejde sine forældres skilsmisse.

Billedbøger om skilsmisse

Cirka 1 ud af 3 børn i Danmark har forældre, der er skilt. Der findes mange gode børne- og ungdomsbøger om livet med to hjem og sammenbragte familier. Disse er for de yngste 3-8 år.

Første person flertal

Ingen kan holde til at miste sine børn, nogen bliver nødt til det. Dencik har skrevet en bevægende roman om afmægtighed og sorg.

Generation 7/7

Rigtig mange vil kunne spejle sig i denne tankevækkende og vigtige interviewbog om skilsmissebørns vilkår i Danmark.

Jeg fatter ikke de voksne!

Tredje bog i den fine serie om Bella, der er udarbejdet som en dagbog med fine og autentiske skriblerier og smukke illustrationer.

Natblomst

En smuk fortælling om naturen, der rejser sig og om barnets smerte ved en opbrudt familie, sygdom og flytning. 2. del af Sølvblomst

I ruiner

Pape vil meget med sin sidste roman i Amager-trilogien, men stråler i sine miljøbeskrivelser, hvor man mærker hans indgående kendskab og kærlighed til Amager.

Håber ikke, jeg går midt over!

Særdeles smukt illustreret dagbogsroman fortæller om 13-årige Bellas liv med forældrenes skilsmisse, flytning, veninder og nye interesser.

Efterskælv

Den anerkendte forfatter tager udgangspunkt i sit ægteskabs nøgne efterskælv. Veloplagt, men rystet, byder hun indenfor - også i de mørkeste kamre.