Anonym (ikke efterprøvet)

Tordenkrig

Afsluttende fjerde bind i fantasyserien Rød dronning leverer et brag af en finale, der løfter serien tilbage på det tårnhøje niveau, den lagde ud med.

Urmagerens datter

Der mangler hverken kærlighed, svigt, eller ulykkelige skæbner i denne fortælling om familie, slægter og ikke mindst kunstnermiljøet i Victoriatidens England. 

En grav til to

Puslespilskrimi om doping i norsk langrend med Selma Falck som et spændende nyt bekendtskab. Hun er ikke nogen pæn pige og bager ikke mange kanelboller.

Drevet til mord

Der er noget dystert og mørkt over denne spændende og nervepirrende start på en ny trilogi af Rachel Abbott.

Djævlebørn : roman

Dramatisk og skæbnetung skildring af livet for en yngre jordemoder i en rumænsk provinsby i 1980'erne frem til Ceausescu-styrets fald

Slørede sandheder

Linwood Barclay har igen præsteret en thriller fra allerbedste skuffe.

Giv ikke slip

Endnu et gådefyldt mysterie folder sig ud i Harlan Cobens spændingsroman. Heller ikke denne gang skuffer han sin trofaste spændingshungrende fanskare.

Til døden os skiller

'Til døden os skiller' får en anderledes skræmmende betydning i denne spændende og velskrevne psykologiske ægteskabsthriller.

Den mørke sandhed

Hele livet har Quin Kincaid trænet til den aften, hvor hun skal aflægge ed og træde ind i Søgernes rækker. Det er hendes arv, og det er en stor ære.Som Søger skal Quin kæmpe side om side med sine to nærmeste kammerater, Shinobu og John, for at beskytte de svage og de udsatte. Sammen skal de…

Talent for mord

I 1920´ernes London er Archie og Agatha Christie ikke et hvilket som helst nyrigt middelklassepar. Som forfatter til seks populære detektivromaner har Agatha allerede etableret sig som én af Englands skarpeste krimihjerner, og overskuddet fra hendes bøger har sikret dem en forgyldt tilværelse i det…