Anonym (ikke efterprøvet)

Blackout

Et strømsvigt i New York sætter gang i en bølge af begivenheder i gribende novellesamling for unge om kærlighed, identitet, race og privilegier.

New York trilogien

Dette er en samling af Austers første tre romaner: 'By af glas', 'Genfærd' og 'Det aflåste værelse'. Fælles for de tre er, at byen New York spiller en stor rolle.

Dead man walking

Der er vrede og indignation, men lige så meget kærlighed og sorg i Jørgensens fortælling om brorens konkurs med familiens slægtsgård.

Romerske dage

En dragende oplevelse af Rom gennem en fortæller, som er til stede med betragtninger om livet og de mennesker, han møder, og om tiden, både den historiske og nutiden.

Stille dage, vilde nætter

Man kan ikke andet end lade sig rive med af heden og de insisterende vinde, når Babitz fortæller små historier om sex, stoffer og berømtheder.  

Mellem himmel og hav

Første bind i planlagt trilogi er en lovende familiefortælling om mødre, døtre og hemmeligheder og om at turde at vove det usikre.

Kvinder uden mænd

Mesterlig roman om kvindefrigørelse og -seksualitet i det moderne Iran. Fortællingen om fem kvinders frigørelse er vild, stærk og magisk.

Ash-Shaheed : (vidnet)

Ash-shaheed [Vidnet] er et befriende og hårdt bidrag til den danske migrationslitteratur.

Barn af verden

Med et barns skarpe og naive blik får vi et rørende indblik i en familie på flugt i 30’ernes Europa og samtidig et rystende portræt af en alkoholiker.