Anonym (ikke efterprøvet)

Bøger om bøger

En bred vifte af forskellige romaner, der alle har det tilfælles at de handler om bøger på den ene eller anden måde. Om forfattere og det at skrive, bogen i bogen, bøger der bliver til virkelighed, bøger der røber hidtil velbevarede hemmeligheder eller bøger der spiller en helt central rolle i…

Eufori : en roman om Sylvia Plath

Sanselig og rørende roman om Sylvia Plath, der slås med både indre dæmoner og genvordigheder over moder-, forfatter- og ægteskab.

Luft under vingerne

Den 30-årige amerikanske forfatterinde Isadora Wings desperate forsøg på at frigøre sig fra det traditionelle amerikanske kønsrollemønster

Ædru

Jesper Stein fortsætter sin forsoning med fortiden i bevægende og universel roman om at træde ud af afhængighedens skygge og mærke sig selv og livet i ædruelighedens klare lys.

Når mænd forlader mig

Deroute eller frigørelsesfortælling? Johanne Billes skarpe roman placerer sig et sted midt i mellem. En forbilledlig og væsentlig roman.  

Et godt plot

Spændende og skæbnesvanger thriller fortæller om de skræmmende konsekvenser af et litterært tyveri.

Jeg læner mig mod verden

Der er magiske øjeblikke i Anne Lise Marstrand-Jørgensens personlige essay om, hvordan livet og litteraturen smelter sammen.

Radio 101,3

Rørende grafisk roman tager halsgreb på afdød forfatters indre dæmoner.

Det andet sted

En voldsomt klog og kompleks bog om at jagte sandheden og om konsekvensen ved at lade viljen få virkelighed og fiktion til at kollidere.