Anonym (ikke efterprøvet)

Bøger om bøger

En bred vifte af forskellige romaner, der alle har det tilfælles at de handler om bøger på den ene eller anden måde. Om forfattere og det at skrive, bogen i bogen, bøger der bliver til virkelighed, bøger der røber hidtil velbevarede hemmeligheder eller bøger der spiller en helt central rolle i…

Efterfølgeren

Mikkel Birkegaard har skrevet en meget underholdende spændingsroman, der leverer et kærligt svirp til krimiindustrien.

Analfabeten

Agota Kristof skriver direkte og kontant om ensomheden, smerten og udfordringerne ved at flygte og leve i et andet sprogs land. 

Mit Abruzzo

Per Petterson åbner op til sit følelsesliv i ny journal-biografi. Et ufiltreret indblik i den populære norske forfatters tanker om livet og verden.

Vindueskiggeren

Årets Erling er et vidunderligt og absurd eksempel på, hvor svært det er at være ung mønsterbryder og kunstnerspire uden netværk. Erling Jepsen, når han er bedst. 

Georg-komplekset

Rablende historie om mandlig midtvejskrise, ægteskabelig jalousi og selvrealisering spidder forfattergerningen og forlagsbranchen. Årets sjoveste danske roman!

Livets omkostninger

Deborah Levys beretning om sin skilsmisse er en fantastisk smuk, tørt morsom og tankevækkende historie om livskrisens frisættende potentiale.