Anonym (ikke efterprøvet)

Filosofi og eksistens

Elsker du også tankevækkende, filosofiske og eksistentielle bøger? Bøger der ikke bare leverer en god historie, men som virkelig sætter tanker igang om vores liv, eksistens og  skæbne. Denne liste præsenterer et udfald af bøger der behandler livets store spørgsmål og præsenterer nye måder at…

Starman

Sørgmodig, eftertænksom og smuk billedbog om Starman, der nødlander, påbegynder en filosofisk vandring og møder kærligheden.

Atlas six - initiativet

Olivie Blake har formået at skabe en solid seriestart, der er både gådefuld, spændende og kompleks.

Tilintetgøre

Houellebecq har skrevet sin efter sigende sidste roman, og der er for første gang et lille håb. Men er franskmanden blevet for lykkelig til for alvor at skrive en god roman?

Anomalien

Hervé Le Tellier blander genrekortene og har skabt et moderne mesterværk. En terapeutisk rejse ind i den menneskelige natur i mødet med det ubeskrivelige.

Interventioner

Sentimentaliteten har ramt den sure, gamle franskmand. I denne tekstsamling beviser han, hvorfor man trods kontroverserne ikke skal give op på ham.

Midnatsbiblioteket

Matt Haig har skrevet en rørende og spændende roman om livsvalg, selvaccept og bogmagi. En læseoplevelse som både underholder og sætter sig i læseren efterfølgende.