Anonym (ikke efterprøvet)

Lørdag af Ian McEwan

Henry Perownes mentale odyssé på en ganske almindelig frilørdag er fantastisk læsning, præcis og vedkommende. Henry Perowne vågner en lørdag morgen, urolig og dog let til mode drages han mod soveværelsesvinduet. Beroliget betragter han den mørke gade midt i London og forundres over en meteor, som…

Smil nu, Maggy

Første bind i spændende tegneserie blander elementer fra den klassiske detektivhistorie med en moderne og unik anti-heltinde og er smukt og dystert illustreret.  

Oliver Twist (ved Maj Bylock)

Meget fin genfortælling af historien om forældreløse Oliver Twist, der overmandes af urimelige begivenheder, indtil hans liv forvandles til et eventyr. Originaludgave: 1838

Fangeskibet

Vaskeægte røverhistorie fra England efter Napoleonskrigene har fuld knald på action, eventyr og atmosfære og kan nydes af læsere i alle aldre.

Om ulempen ved at dø

Endnu en fantastisk tegneserie om herreklubben Green Manor, hvor der begås mord og makabre forbrydelser, når de velhavende medlemmer trænger til adspredelse.

Et knald til

Det danske tegneseriemiljøs enfant terrible praktiserer westernsatire og smider med kønspolitiske bomber, der lige giver den Et Knald Til.

Mitose

Kristian Byskovs prisvindende debutroman 'Mitose' er en fortumlet sci-fi-sump af kroppe, der tilpasser sig en ny virkelighed.  

I en anden mands grav

John Rebus er blevet pensioneret fra aktiv tjeneste og arbejder som civil i en afdeling med kolde sager. Han opdager en sammenhæng mellem en række, gamle sager om forsvundne børn og en aktuel, ny sag, som hans tidligere kollega Siobhan Clarke har - og så er Rebus på banen igen

London (Vide verden)

London er mange verdener samlet i én og byder på uendelige muligheder. Man kan besøge byen i få dage og med det samme forstå, hvorfor så mange elsker den og har lyst til at blive.

I skjul af skyggerne

Kriminalinspektør Irene Huss finder sig selv i centrum, da hendes mand køber en restaurant af en mand med gæld til de forkerte. Spændende historie om rivaliserende bander i Göteborg.