Anonym (ikke efterprøvet)

Under indflydelse : digt

Lovende debut, som præsenterer moderne digte med nerve og kant om sygdom, frygt og forelskelse. Digtene beskriver et kræftbehandlingsforløb, gnistrende og uden omsvøb. Til læsere af moderne dansk litteratur, særlig for lyrik-interesserede

Birgithe med th

Katrine Marie Guldager har begået endnu en veloplagt og vedkommende roman om en kvinde midt i livet, der er ved at miste fodfæstet.

Cornelia foran spejlet : noveller

Noveller og andre korte tekster om fx levende træer og sære drømme, om livet mellem barndom og alderdom og om kærlighed og grusomhed. Silvina Ocampo er en af det 20. århundredes væsentligste argentinske forfattere. For voksne læsere interesserede i gådefulde, overraskende og tænksomme noveller

Gulduret

Eventyrlig og smuk historie om at mærke efter, hvad der er det vigtigste i livet. Læs og nyd fortællingen sammen med dem, du har kærest.

Tyngdens regnbue

Med 50 års forsinkelse er Pynchons vanvittige mesterværk endelig udkommet på dansk. Et stykke litterær danmarkshistorie i sig selv. 

Min fars død

Madame Nielsen skriver knugende, skønt og spruttende om at elske, foragte, forgå, fortælle og dø i en af årets bedste bøger.

Shamran

”For tusind år spillede Døden terning og tabte”. Genudgivelse af Bjarne Reuters hjertegribende klassiker for større børn.

Den sorte brud

Andet bind af paranormal gyserkrimi for unge emmer af drama, humor, kærlighed og uhygge.