Anonym (ikke efterprøvet)

Døtrene fra Foxcote Manor

Romantisk og historisk mysterium om mødre og døtre på et afsides engelsk landsted er en underholdende, letløbende læseoplevelse.

Fugl og fisk

Familien er et kompliceret sted, og det portrætter Linda Skaaret rammende og nænsomt i en enkel og fin tone.  

Den fortabte mand

Fremragende fortælling om en mand, som bliver fundet død i den australske ødemark. Romanen udvikler sig til en gribende historie om en dysfunktionel familie.

Ting der bliver væk

Billedbogen er blevet til i samarbejde mellem to af de allerbedste historiefortællere og behandler eksistentielle temaer som håb, tab og venskab.

Aftenens ubehag

Modtageren af den internationale Bookerpris 2020 er en uafrystelig, stemningsmættet roman om en families sorg og barndommens tanker om liv og død.

Solen er så rød

Solen er så rød handler om selvmord, alkoholisme, anoreksi og om at fortie død og ulykke. Romanen vil desværre alt for meget, og læseren bliver stakåndet af tristesse.

Solvogteren

Vidunderlig og magisk historie beskriver den altopslugende sorg ved at miste, men overbeviser også om, at der er håb og at forårets lette toner fortrænger mørket.

Til de voksne

Nu er der udkommet en smuk efterfølger til 'Til ungdommen', der giver fragmenterede indblik i de tanker, der rumsterer hos mange voksne. 

Du kommer med natten

Poetisk kortroman om Laura, der har mistet sin mor. Sorgen følger årstiderne, og bogen egner sig til børn og unge, der selv har oplevet sorg eller gerne vil forstå.