Anonym (ikke efterprøvet)

På sit yderste

Yderst velskrevet og vellykket roman om en kvinde, hvis liv er præget af en hjerneblødning. Hun forsøger at fastholde minderne – og nogle gange lykkes det. Næsten.

Anstalten

Stephen King finder tilbage til rødderne i denne kuldegysende roman om børn med overnaturlige evner og frygtelige eksperimenter i et hemmeligt og topsikret institut.

Dødens engel

Dommedag truer, og den forunderlige og dybt fascinerende og originale serie afsluttes på fornemste vis.

Ponyprivilegiet

Molly Balsby debuterer med en samling vrede og humoristiske digte, der centrerer sig om tabet af en far og om at være en privilegeret ponypige. 

Til rette vedkommende

Smuk og lyrisk digtsamling, hvor forfatteren med et glimt i øjet skriver om kærligheden, universet og alt det andet.

Requiem for en kornmark

Ni lyriske noveller med melankoli, sanselighed og humor udgør tilsammen små skrøbelige portrætter af mennesker, der er i færd med eller har taget afsked med noget.

Lyngtarm

Krop, maskiner og hjælpemidler flyder sammen i dette velskrevne sygdomsforløb, hvor både de indre og ydre omstændigheder emmer af afmagt.

Alle dage tilbage

Venskab, ensomhed, sorg og storcentre. Kontrasterne flokkes, og Louise Juhl Dalsgaard smider ikke om sig med ord, men de er velvalgte og rammer antydningernes fine kunst.

Små dyr med store vinger

Stærk fortælling med få fine illustrationer om at have mistet sin mor giver følelsen af at sidde med en dagbog med skønhed og håb midt i sorgen.

Det bliver ikke væk

God og tankevækkende lille digtsamling om aldring og erindring, hvor man under læsning har Leths karakteristiske stemme i baghovedet – og det bliver samlingen ikke værre af!