Anonym (ikke efterprøvet)

Forsvindingsnumre

Den unge kvinde Agnes fortæller fuldstændig afvæbnende og knugende smukt om sorgen efter at have mistet sin mor til kræft.

Mit lykkelige liv

Dunne og Ella Frida bliver bedste venner i 1. klasse. Efter jul skal Ella Frida flytte og Dunne bliver ulykkelig. Det har Dunne været før, men hun ved, at hun bliver glad igen senere, når blot hun husker på de lykkelige øjeblikke i sit liv

Skønhedssalon

En skønhedsklinik for kvinder er indrettet som et hospice for mænd, der lider af en mystisk, dødelig pestlignende sygdom

Lysende republik

Spanske Barba har forfattet en foruroligende og dyb roman om civilisationens håndtering af en flok utæmmede gadebørn. 

De nærmeste

Anna og hendes søskende skal begrave deres forældre, men der er noget, de er uenige om, i tankevækkende familieroman om de nærmeste, som ikke altid er nærmest.

Lad os håbe på det bedste

Ærlig og usminket autofiktion om livet, døden og sorgen. Om partnerens pludselige dødsfald og savnet, men også om det svære liv sammen som par og nye forældre. 

De sidste dage-digte

Sternberg fuldender sin digt-kvintet af digte fra forskellige tider på fin vis, når han udforsker de sidste dages sprog og stemning.

My heart : poems galore

Digteren, mennesket og verden. MY HEART er kulminationen på en rejse i sproget og i verden, som menneske. 

Digt om døden : en bog om min far

Sorgen og melankolien løber som en tråd gennem digtet, der er fyldt med lidenskab og patos og bevæger sig springende og kaotisk mellem mange niveauer, fra hverdagenes trivialiteter til refleksioner over eksistentielle grundspørgsmål.