Anonym (ikke efterprøvet)

Den ensomme bodybuilder

Motoya bringer læseren ud i absurditetens afkroge for at belyse karakterernes brister med en enkelhed og styrke, der resonerer lang tid efter læsningen.

En dag - altid

Smuk og gribende historie om en umulig kærlighed, der ikke desto mindre varer ved på trods af tid, frygt og livets utallige veje.

Drømmefangeren : roman

Journalisten Astrid rejser til Nepal for at arbejde på et børnehjem, men da hun ankommer, er børnene væk og lederen af børnehjemmet anholdt. Astrid kaster sig ud i en optrævling af forholdene på et af Nepals andre børnehjem. Og i forbindelse med sine undersøgelser opdager hun en sandhed om de børn,…

Ti amo

Hvordan lever man sammen med en mand, der er ved at dø? Ørstavik leverer en langsom mavepuster af en roman om kærlighed, døden og om at sige farvel.

Honey Moon

"Smuk som bare fuck". Dybe digte i ligefremt sprog om kærlighedssmerte, honning og måne vil henrykke de fleste læsere af ny poesi

I ruiner

Papes hæsblæsende afslutning på Amager-trilogien vil rigtig meget. Den springer fra Amagerbankens krak, tilbage til folkemordet i Rwanda og frem til De Gule Vestes oprør i Paris.

De lykkelige

Vellykket signalement af et yngre ægtepar i storbyens kreative klasse fortæller overbevisende om at navigere i livet i en omskiftelig verden.

Måske et spinkelt jordskælv

I en surrealistisk verden kører Daniel på motorcykel fra København til Sydfrankrig for at finde sin forsvundne hustru. Det bliver en absurd oplevelse – også for læseren.