Anonym (ikke efterprøvet)

Tabita

Endnu en stærk roman af Iben Mondrup, som på mageløs vis skildrer et nådesløst sammenstød mellem den grønlandske og danske verden gennem pigen Tabitas møde med en dansk familie.

Om natten

En række udvalgte digte, der handler om nætterne. Både de trygge med masser af kærlighed, nætter som skrøbelig forælder, de tossede nætter og den allersidste evige nat.

Fortielsen : roman

Emilia blev voldtaget få dage efter hun mødte sin mand, men fortæller det aldrig. Flere år efter dukker traumerne op, og hendes ægteskab sættes under pres. Kan man leve med så stor en fortielse for sin elskede?

Aldrende skyer i drift

Xu Ruhua har en affærre med naboens mand Geng Shanwue. Det afføder psykisk vold, magt og overvågning blandt de involverede i affæren

Jeg kaldte ham slips

I to år har unge Taguchi levet isoleret på sit værelse i sine forældres lejlighed. Da han en dag begiver sig ud, møder han en midaldrende forretningsmand i parken. Et særligt venskab opstår, mens de deler deres smertefulde minder

Jens og Marie : en genforeningsroman

Danmark tabte Slesvig og Sønderjylland til Tyskland i 1864 og det fik mange samfundsmæssige konsekvenser. På trods af disse blev redaktøren for Flensborg Avis Jens Jessen og den danske overklassekvinde Marie Fibiger gift

#Parisjetaime

Fremragende og aktuel billednovelle skaber genkendelighed i sin persontegning, så alle læsere bemærker de mindre flatterende menneskelige træk hos sig selv.

Endnu er dagen ikke spildt

Stilsikre, højlitterære og hverdagslige digte om en families opbrud handler om at få noget ud af dagen.

En lykkelig slutning

Nekrofili, medlidenhedsdrab, overtro og gengangere er blot nogle af emnerne i Maren Uthaugs fabulerende slægtsroman. Det bliver aldrig det samme at gå til begravelse igen.