Anonym (ikke efterprøvet)

Hvor jernkorsene gror

Den prisvindende fotograf Jan Grarup fortæller om sine rejser til verdens brændpunkter og de personlige omkostninger. Både billeder og tekst er barsk, men nødvendig, læsning, hvis man tør bevæge sig ud af sin tryghedszone.

Om at sige ja : erindringsglimt 1947-1977

Jacob Holdts fortælling om sine første 30 år er interessant, overraskende og utrolig detaljeret. Fra barndommen i en vestjysk præstegård til vagabondårene i USA og succesen med Amerikanske billeder.

Arctic light

Arctic Light er en fotografisk rejse igennem den grønlandske og arktiske natur med æstetikken i højsædet.

Blå og mørke spor : digte og billeder

Sanselig digt- og billedbog skaber forbindelser mellem menneske og natur, kærlighed og død. Et interessant og krævende værk, hvor man især kan forsvinde ned i de magiske illustrationer.

As if I'm dead to her

Bogen “AS IF I’M DEAD TO HER” er et hybridværk. Den indeholder 100 siders fotografi og præcis 1000 ord af Bjørn Themsen samt et efterord af kunstkritiker og forfatter Lisbeth Bonde.

Som vinden

En personlig kunstnerisk fortolkning og opfattelse af teatret Fairplays forestilling " hesten som steg op fra havet". Et publikums øje,mit,og de billeder der dannes i min bevidsthed og ubevidsthed, i en intuitiv fortolkning, som lægger vægt på det nære, de små detaljer og glimt, som et kort øjeblik…

Mary Willumsen

Om Mary Willumsens (1872-1924) baggrund og virke som erotisk fotograf, ofte i politiets søgelys, samt gengivelser af hendes motiver af bl.a. badepiger på badeanstalter ved København og Århus

Endemi

Foto Steen Møller Rasmussen. Portrætfotos med tilhørende digte, der styres af et medicinsk fagudtryk.