Anonym (ikke efterprøvet)

Kriger uden maske

Fængende roman om den oversete danske billedhugger Sonja Ferlov Mancoba, der trodsede konventionerne på mere end én måde.

M Train

Erindringsbog af musiker og multikunstner Patti Smith, hvor hun fortæller om steder som har betydet noget for hende som menneske og kunstner

Rachels gave

Rachels gave er en historie om at være anderledes. En vemodig, betagende og kunstnerisk tegneserie om, hvordan mennesker bliver knyttet sammen på tværs af tid.

Adam i Paradis

Stilsikkert sprog og lyrisk magi indrammer maleren Kristian Zahrtmanns liv i en historisk brydningstid og aktualiserer nedarvede traumer om køn og homoseksualitet.

Igennem landskaber

Smuk, eftertænksom og stemningsfuld kunstnerroman, der tager læseren med på en rejse i en kunstners verden. For kunstinteresserede og læsere af ny dansk litteratur

Dukkehuset

Noveller fyldt med skarpe iagttagelser af mennesker, nogle sørgelige, andre melankolske, med længsler, der udmønter sig i problematiske relationer.

Barn af verden

Med et barns skarpe og naive blik får vi et rørende indblik i en familie på flugt i 30’ernes Europa og samtidig et rystende portræt af en alkoholiker.

Den italienske mester

Det er ikke let at være barn af en verdensberømt kunstner, og Charles liv er knyttet til faderens skæbne og skygge.

Lærerindens sang

Vigdís Hjorth har skrevet en intelligent og velskrevet roman om at blive rokket alvorligt i sin selvforståelse.