Anonym (ikke efterprøvet)

Gerd Laugesen: Hjemsted

Hjemsted er en landsby uden for Skærbæk i det vestlige Sønderjylland. Et rart navn på en lokalitet. Det er tillige navnet på en gård, der er på tvangsauktion, og som forfatteren Gerd Laugesen forelsker sig i under sine rejser langs den danske vadehavskyst – og lidt af den tyske med. »Hjemsted« er…

Hvor flodkrebsene synger

Efterårets store amerikanske roman er en uforglemmelig og bittersød fortælling om svigtede skæbner, bristede hjerter og et gådefuldt mord i 60’ernes North Carolina.

Huset på klippen

Et persongalleri i topklasse og en dejlig underfundig humor er bare nogle af de ingredienser, der gør serien om Ruth Galloway helt og aldeles fantastisk.

Løgnens hus

Ruth Galloway er tilbage, og hun er nøjagtig lige så egenrådig, indesluttet og sær som i første bog. Og heldigvis for det.

Pigen under jorden

En helt igennem fremragende start på en ny krimiserie med en på alle måder anderledes hovedperson. Arkæologen Ruth er i den grad et bekendtskab værd.

Hjemsted

En personlig beretning om en rejse langs Vadehavet fra Blåvands Huk til den tyske ø Sild - Om mødet med frisere, ripensere, nevlinger, rømøsere og sønderhoninger, der alle fortæller om livet i grænselandet