Anonym (ikke efterprøvet)

Egtvedpigens rejse

Historien om, hvordan en argentinsk kvinde blev Danmarks første professor i arkæometri og afslørede helt nye sider af historien om Egtved-pigen, er spændende som en krimi.

Historien om Danmark. Bd. 1

Tilbage til fortiden. DRs store satsning har nu også fået sin egen fremragende og lettilgængelige danmarkshistorie i bogform.

Fortidens slagmarker

Et fremragende stykke populærvidenskab, der levendegør et stort, kompliceret og meget spændende stof med lige dele sans for detaljen og de store linjer.

Idun

Originaltitel: Idun (svensk)

Jagten på sandheden

Slangen i Sydney: Spændingsroman om en kvindelig dansk læge i Sydney, der bliver viklet ind i et gys af videnskab og paravidenskab, da hun en dag får en slangebidt patient, som flere efterretningstjenester er ude efter

Solvognen

August og Amanda finder i en udgravning af en gammel boplads noget, som de tror er en gammel frisbee, men som viser sig at være starten på et spændende eventyr for de to børn. Hvis børnene ikke finder solvognen bliver en ung pige ofret -

Sols dans

Tidligere: 1. udgave med titel: Sol - høvdingens træl. . 1977. 32 sider. (Læse-emner)

Femte sol brænder

En ukendt sten med helleristninger findes hos en myrdet arkæolog - Arkæoastronomen Alexandra med en mystisk fortid i Egypten indblandes og hvirvler op i et virvar af danske forskere og betændte miljøer.