Anonym (ikke efterprøvet)

Uro af Jesper Stein

Hardcore, poetisk, hæsblæsende. Fuldendt krimidebut fra 2200 Kbh N. har det hele – en kompliceret forbrydelse, en nuanceret persontegning og ikke mindst et indfølt portræt af bydelen Nørrebro.

Den stumme død af Volker Kutscher

Vellykket gensyn med kriminalassistent Rath i denne krimi i førkrigstidens Berlin. ”Weinert tog drejebogen i hånden og studerede den eftertænksomt. En uskyldig drejebog som tidsplan for en morder?”

De kosmikomiske historier af Italo Calvino

Den indflydelsesrige italienske forfatter Italo Calvino er et herligt og finurligt litterært eksempel på smal litteratur, der samtidig kan læses af primært voksne men også børn. Calvino’s samling af historier udkom på italiensk i årene 1965-1968, og som titlen antyder leger forfatteren med det…

Flokdyr af Dorte Holm

Fem forskellige mennesker, fem forskellige liv, fem forskellige kriser, fem forskellige reaktioner = én flok og ét venskab.

En skam, det skulle ende sådan

Tredje bind af den nyskabende tegneserie om detektiven Maggy Garrisson, der adræt bevæger sig frem og tilbage over grænsen mellem rigtigt og forkert i den kolde storby London.

Livet - Striber på højkant

Maren Uthaug sætter livet under lup med sin skarpe, satiriske og sjove pen, der spidder læseren med ord og illustrationer.

Smil nu, Maggy

Første bind i spændende tegneserie blander elementer fra den klassiske detektivhistorie med en moderne og unik anti-heltinde og er smukt og dystert illustreret.  

Død og forelsket

Amelia druknede som 18-årig og har siden gået rundt mellem de levende som spøgelse. En dag redder hun den 19-årige Joshua fra at drukne og forelsker sig i ham. Men har deres kærlighed en chance eller er de dømt til en anden skæbne?

Tortur - Tænkepauser

Tortur er grusom. Men den virker. Desværre mest når ofrene er uskyldige. De indrømmer hvad som helst. Terrorister bider derimod sjældent negle ved udsigten til at få dem revet ud. De vil dø for deres sag. Alligevel tror mange, at tortur er det bedste forsvar mod alskens bombemænd. Men faktisk…

Plante og jeg

Allegorisk fortælling om en ung mand og hans potteplante, hvor Plante symboliserer regnskoven, der kan redde hele verden, hvis den bliver behandlet med omhu, varsomhed og kærlighed