Anonym (ikke efterprøvet)

Og den store flugt af Andrea Hejlskov

En familie kaster sig ud i drømmen om at stå af ræset og leve det simple liv i de store svenske skove. ”Hvad sker der, når en moderne familie forlader det moderne samfund og flytter langt ud i skoven?”, står der på bagsiden af Andrea Hejlskovs ’Og den store flugt’. Det er dette spørgsmål, hun…

Dybt fald af Karin Slaughter

Dybt fald i første kapitel - Hæsblæsende krimi fra Karin Slaughters hånd! Man bliver væltet bagover i løbet af de første 25 sider, og det er sikkert sådan det føles at være midt i bogens begivenheder! Karin Slaughter tager læseren med på opklaringsarbejde.

Stadig savnet

Uhyggelig, ubehagelig og næsten uudholdelig roman om en kvinde, der bliver kidnappet.

En fortælling om kærlighed og mørke

På alle måder en stor erindringsroman om en jødisk families historie. En historie fuld af kærlighed, håb og bristede forventninger og med moderens tragiske selvmord som bogens glødende smertetråd.

Erindringens døtre

I 2005 fortæller Sara om sin jødiske slægt - kvindernes historie tilbage fra 1905 og flugten fra Rusland. Skiftende tider har skabt vidt forskellige kvindeskæbner, der alligevel holdes tæt sammen

Den virkelige virkelighed

En lille pige bliver i år 2002 offer for en sædelighedsforbrydelse - Medierne og tidens avancerede computere finder hurtigt forbryderen - Men dermed begynder sagen først for alvor, for kan man overhovedet stole på teknologien?