Anonym (ikke efterprøvet)

Huckleberry Finn af Mark Twain

Hop på tømmerflåden med det litterære makkerpar, Huck og Jim, ned ad Mississippi-flodens dramatiske bugter og bliv beriget af en ultimativ klassiker i amerikansk litteratur! Gå ombord i Mark Twains humoristiske og bevægende selskab med den legendariske ’Huckleberry Finn’, som nu er udkommet i ny blå…

Øjensamleren af Sebastian Fitzek

Intelligent krimi om jagten på og flugten fra en seriemorder. Hvad kan man regne med, og hvem kan man stole på? Nedtællingen er begyndt til et godt gys! Det er en lidt særpræget form for modtagelse, der venter én, når man åbner 'Øjensamleren' – sidste nye gys fra den tyske krimiforfatter Sebastian…

Labyrintens latter

Fra 1930'erne til nutiden følger vi Ane Benedicte og forfatterspiren Theodor og deres forhold, der afspejler samfundets udvikling fra seksualangst over fri, kollektiv kærlighed til Hollywoods sødsuppefilm.

Kun i Horsens var han hjemme

Anton var smed og tyv - Hans skæbne var resultatet af de vilkår, man bød et uægte barn i 1800-tallets Danmark - Selv da han prøvede lykken i Amerika, endte det galt.

En fortælling om kærlighed og mørke

På alle måder en stor erindringsroman om en jødisk families historie. En historie fuld af kærlighed, håb og bristede forventninger og med moderens tragiske selvmord som bogens glødende smertetråd.

Søstrene Agüero

Den cubanske Agüero-slægt har hemmeligheder, der har adskilt søstrene Reina og Constancia -  De har vidt forskellige liv i Havana og New York -  Opklaringen af familietragedien genforener dem.