Anonym (ikke efterprøvet)

Coronamonologerne

En bog, vi kan vende tilbage til for at huske, hvordan det var, når det hele på et eller andet tidspunkt bliver normalt igen.

Øvelser i afsked : en coronakrønike

De velskrevne essays giver stof til eftertanke, når forfatteren kobler et personligt tab med de udfordringer, pandemien og klimaforandringerne giver.

I dag skal vi ikke dø

På rekordtid har Louise Juhl Dalsgaard skrevet og udgivet en digtsamling om coronakrisen. Digtene er i nuet, hvor tiden står stille, ensomheden er en negl, der vokser, og krisehåndtering handler om rutiner. 

Virus : spændingsroman

Den danske agent Jensen er aktiv i den internationale gruppe OPT - "Observe & Protect the Thruth", der er på sporet af personer og organisationer bag en dødsensfarlig virus og en truende pandemi. Det bliver en kamp mod tiden og mod voldelige, stærke modstandere

Som pesten

Hanne-Vibeke Holst har leveret en højdramatisk, men også langtrukken, roman om ét af verdens mest frygtede sygdomsscenarier.

Regnen

Teenageren Ruby rives brat ud af sit første kys, da verden omkring hende forvandles til et kaos af død og ødelæggelse pga en dødelig bakterie; Ruby må på ingen tid lære at kontrollere sin panik og overholde en altoverskyggende regel for at overleve: tænk!

De døde vågner

En meteorit rammer Jorden, og 18 år efter udbryder en dødelig epidemi; 18-årige Emily har mistet sine familie og venner, men hun finder sammen med nogle få overlevende; Ofrene for epidemien kommer til live igen, men de er ikke længere mennesker; Hvorfor har Emily og hendes venner overlevet?