Anonym (ikke efterprøvet)

En drøm om skønhed

En spændende roman om den ambitiøse Estée Lauder og hendes udfordringer i en tid, hvor karrierekvinder ikke var velsete.

Havets kirkegård

Actionfyldt slægtshistorie om hemmelighederne i et norsk familiedynasti.

De renfærdige

Historien om de mennesker, begivenheder og produkter, der skabte medicinalvirksomheden Novo Nordisk. Om bl.a. hvordan Mads Øvlisen byggede bro fra den familieejede til den børsnoterede virksomhed, og om hvordan Lars Rebien globaliserede virksomheden og mangedoblede dens værdi

Guldjyderne

Bogen præsenterer en lang række jyske velhavere og deres virksomheder og belyser deres personlige formueudvikling. Den seriøst interesserede læser vil finde en guldgrube af oplysninger.

Store Nordiske

Grundig gennemgang af et vigtigt stykke dansk virksomhedshistorie. For de særligt interesserede og historikere er der meget at hente, men de uindviede vil snuble over detaljeringsgraden.

Desertørerne

Første del af planlagt trilogi udspiller sig under finanskrisen og fører behændigt sin læser igennem en collage af krig, kærlighed, virksomhedsdrift og sindets krinkelkroge.

Vi kan ikke sidde her til juleaften!

Om købmanden Herman Salling (1919-2006) og opbygningen af Dansk Supermarked som består af supermarkederne: Føtex, Bilka, Netto og stormagasinerne i Århus og Aalborg. Alle butikker der har været med til at forme danskernes indkøbsmønstre.

LEGO

Om hvordan Lego forvandlede sig fra en virksomhed tæt på katastrofe til en af de mest innovative og succesfulde koncerner i legetøjsindustrien

Timet og tilrettelagt

Kim Holst bliver ansat som vedligeholdelseschef på en stor industrivirksomhed, og lærer gennem processen med at rette op på dårlige resultater teori og praksis indenfor vedligehold