Anonym (ikke efterprøvet)

Stamina

Der er der smæk for skildingen i tredje bind af Thomas Baggers serie, hvori David vender tilbage til Rumænien for at konfrontere sin fjende.

Cry Baby

Interessant og anderledes YA-roman fortæller om den håbløse kærlighed mellem to unge i skyggen af den lokale bande og ulige fremtidsudsigter.

Ni liv

Endnu en fremragende krimi med anklageren Jana Berzelius, der denne gang beskæftiger sig med bandekriminalitet. 

Ulvesommer

Lovende start på ny krimiserie, som udspiller sig i det nordlige Sverige tæt på grænsen til Finland.

Nordlys

Krimi. Sikkerhedskonsulent Kristian Wang og politikommisær Susan Hviid opklarer en uhyggelig mordsag, hvor en kjoleklædt skizofren morder slår ihjel med afløbsrens i teen

Top dog

Forfatterens nyeste trilogi afsluttes med bravour, og selvom plottet ikke holder hele vejen, er der tale om superb underholdning af den hårdkogte slags.

Bullshit

Der ligger et imponerende researcharbejde og masser af private kilder bag denne dokumentariske skildring af den ti år lange rockerkrig mellem Bullshit og Hells Angels.  

Bad standing

Historien om rockeren, Mick Sørensen (f. 1964), der allerede tidligt blev afhængig af stoffer. Misbruget og dets finansiering gennem bl.a. bordeldrift og narkohandel, følger ham i forskellige rockerklubber i Danmark og Norge, indtil han vælger at træde ud af miljøet i 2013

Guldfuglen : i krig med AK81

En beretning fra den københavnske bandekrig fortalt på baggrund af interviews med ex-rockeren Martin Fryd Petersen, der gik hele vejen for sin klub, indtil han i 2010 fik nok og vendte sig mod sine "brødre" i og omkring Hells Angels. Han blev et centralt vidne for politiet, hvilket kostede ham…

Den hvide by

En velskrevet og koncentreret fortælling om Karin, som er blevet forladt af sin kæreste, mafiabossen John, og ladt i stikken af sine venner.