Anonym (ikke efterprøvet)

Historien om Bodri

Holocaustoverlever Hédi Fried fortæller om sine oplevelser under 2. Verdenskrig i smuk, barsk og rørende billedbog, der nænsomt formidler historien om en lille pige, der overlever uhyrligheder, man slet ikke kan forstå.

Min lillebrors fødselsdag

Hvad gør man, når lillebror løber med al opmærksomheden? Billedbog om misundelse og søskenderelationer udmærker sig på billedsiden.

Trends fra 10'erne i børne- og ungdomsbøger

Der udkom mange gode bøger til børn og unge i 10'erne. Artiklen fremhæver nogle af de bedste bøger og de vigtigste tendenser, vi især vil huske årtiet for. Skrevet af Laila…

Magikernes tid - den sorte fjer

Sjov og finurlig bog om venner og fjender og om monstre og mange andre uhyrer, der ikke er så farlige endda. Bogen er utrolig flot bog både indeni og udenpå.

Naturbøger for børn

2020 er udråbt til naturens år,  året hvor alle danskere skal ud opleve naturen gennem projektet Vores Natur, der involverer en lang række aktører på natur-, frilufts- og naturformidlingsområdet.  Boglisten indeholder en række sikre hits til naturoplevelser for børnefamilier. Vis alle…

Dragerne vågner

Hæsblæsende start på serie med nogle af de bedste elementer fra fantasygenren. Angie Sage kan virkelig fortælle en god historie.