Anonym (ikke efterprøvet)

Børnevalget 2019

Alle landets børnebiblioteker inviterer til Børnevalg 2019 for at styrke børnenes forståelse og lyst til at deltage i demokratiet. Frem til den 5. juni kan danske børn gå til stemmeboksene på…

Mørkemusen

Mørkemusen er en vidunderlig, sanselig historie om at mærke og stå ved sig selv, uanset hvor meget andre synes, man bør være som dem.

Liv på spil

Har du nogensinde spekuleret over, hvem Gud er, vil det nok skuffe dig at vide, han er er en gennemsnitlig, semi-kedelig og bumset teenager, som elsker at spille computerspil.

Når kaniner bliver bange

Stærk og gennemført historie om at være barn i en verden, hvor krigen er et vilkår, man er vant til at leve med. Mors omfavnelser kan få krigens lyde til at synes lidt mindre forfærdelige. Der er bare så mange bomber.

Ka' selv ka' du?

En rimet billedbog, der understøtter mindre børns ønske om at kunne alting selv. 

Den store månebog

Den spændende historie om månen fortalt så levende og instruktivt, at den vil tiltale videbegærlige børn og deres voksne.

Stur, stur nummer

Sørgmunter historie om savnet af en far og følelserne, når illusionerne brister, sætter sig mellem to stole, hvad angår sværhedsgrad og format.

Lonely Journey

Graphic novel med et surrealistisk og sart udtryk handler om at føle sig alene og forkert og er en særdeles vellykket beskrivelse af computerspillets verden.

Mira på lejrskole

Mira er tilbage, men denne gang er det læseren, der bestemmer. Den tredje bog om Mira er et pletskud, der sætter refleksionerne i gang og gør læsningen til en leg.