Anonym (ikke efterprøvet)

Det er okay at føle

Fin billedbog for voksne er udsprunget af lysten til at vise verden, hvordan det er at leve med angst og ikke mindst med frygten for angsten.

Min store bog om følelser

Kombineret billed- og lærebog om de mange følelser, der er på spil i mindre børns hverdag med konkrete råd til at tackle dem.

Skyggeverden

På Falster dukker nogle mærkelige væsner op fra undergrunden, en menneskeart kaldet Homo Subterranea. En gruppe forskere begynder deres rædselsvækkende rejse ned i mørket og ikke mindst ind i sindets mørkeste afkroge

Død mands tango

Forrygende og meget spændende og uforudsigelig afslutning på Geir Tangens trilogi med journalisten Viljar Ravn Gudmundsson og politiefterforskeren Lotte Skeisvoll.

Tryg i en terrortid

De to forfattere sætter terrorismen i perspektiv og forsøger at berolige læserne i velskrevet og velargumenteret bog.

Morgendagens odds

Hvem skulle have troet, at en historie om en neurotisk matematiker og hans frygt for alting kunne være interessant? En spændende og velskrevet eksistentiel undergangsroman.

På havet

En far sejler med sin syv-årige datter alene langs Vestjylland til Holland og oplever undervejs stormvejr og stor frygt.

Forfulgt

Mahtob Mahmoody fortæller om sin oplevelse af begivenhederne der beskrives i "Ikke uden min datter", hvor hun og moderen Betty Mahmoody bortføres til Iran og efter halvandet års fangenskab flygter tilbage til USA, hvor de lever i konstant angst for faderens forfølgelse.

Under kuplen

Pludselig en dag er den lille by Chester's Mill i Maine omgivet af en gigantisk glaskuppel, som afskærer den totalt fra omverdenen -  Er det terrorister, aliens eller fjendtlige magter der står bag? Byens befolkning reagerer med frygt og opsparet had Filmatiseret som "Under the Dome" i 2013,…