Anonym (ikke efterprøvet)

Skytsengel

Sjette bind i serien om privatdetektiven Thomas Ravnsholdt byder igen på både spænding, humor og Christianshavner-idyl. Dansk krimi, når det er allerbedst.

Lupus

I 2019 har de danske læsere peget på Jens Henrik Jensen som deres yndlingsforfatter. Han tildeles derfor Bog & idés fine Martha Pris. Jens Henrik Jensen svinger sig op til nye højder i fjerde bind om den tidligere jægersoldat. En hæsblæsende historie fyldt med spænding, overraskelser…

I hans øjne så jeg døden

Intens dokumentarisk roman om en krigsveteran, der mister grebet om tilværelsen. En vigtig bog, som man bliver klogere af at læse.

Forberedelse til næste liv

Den kinesiske, illegale immigrant Zou Lei søger i New York en vej ud af håbløsheden gennem hårdt arbejde i usle køkkener og ved styrketræning. En dag møder hun den psykisk syge krigsveteran Skinner der værdsætter hendes styrke og omsorg.

Den smalle vej til det dybe nord

Det er umuligt at yde denne enestående roman om liv og krig, kærlighed og sorg retfærdighed gennem en anmeldelse. Men budskabet er klart: læs den – og forbered dig på at blive dybt berørt.

Vi ses deroppe

I Pierre Lemaitres 'Vi ses deroppe' blotlægges krigens ødelæggende kraft – men også de positive ting, som kampens grusomhed kan bringe med sig, er der plads til - nemlig venskabet.

Trofæ

Den eksklusive konsulent Michael Sander og kriminalkommissær Lene Jensen tvinges af omstændighederne til at arbejde sammen om en sag, hvor vage antydninger og belejlige sammentræf udvikler sig til en veritabel menneskejagt. Hvem jager hvem? Og hvorfor egentlig?

Os

John William vender tilbage til Danmark for at fejre sin 50 års fødselsdag i fødebyen Os, men frustrationer, svigt og hævntørst gør opholdet til en dramatisk affære.

Telegraph Avenue

På Telegraph Avenue ligger Brokeland Records - en butik, der sælger gamle vinylplader. Ejerne Nat og Archy kæmper for butikkens overlevelse, men pludselig dukker teenagedrengen Titus op, og det viser sig, at han er Archys søn

De hængte hunde

Den traumatiserede krigsveteran Niels Oxen forsøger at finde ro for sine indre dæmoner ved at bosætte sig dybt inde i Rold Skov. Han hvirvles i stedet ind i en dramatisk sag hvor hævn og magt er centrale og farlige aktører, og hvor hans evner som elitesoldat bliver nyttige.