Anonym (ikke efterprøvet)

Terror

Terrorisme har mange ansigter, terrorisme er mange steder og hele tiden og bruges til mange ideologiske formål. Litteraturen, som kan nuancere de storpolitiske strategier, giver plads til menneskene og den menneskelige sandhed bag historierne.

Hudlappen

Forhåbentlig bidrager Philippe Lançons bog med at minde os om, hvorfor det stadig er vigtigt at kæmpe for retten til at mene (og sige), hvad man vil.

Interventioner

Sentimentaliteten har ramt den sure, gamle franskmand. I denne tekstsamling beviser han, hvorfor man trods kontroverserne ikke skal give op på ham.

A

Denne fine grafiske historie fortæller om håb, livslyst og en urokkelig tro på det gode i verden.

De besatte

I bogen 'De besatte' giver den tidligere udlandsredaktør, Flemming Rose, sin hidtil udfortalte historie om sin afsked med Jylland-Posten. I den opsigtsvækkende beretning fortæller han om den hårde kontrol og tyranni med afsæt i sine personlige oplevelser. Han fortæller om opmåling af…

Sådan starter man en revolution

Tolokonnikova beskriver sin karriere i det politiske og feministiske punk-rock-band Pussy Riot og giver et indblik i, hvordan det er at være aktivist i Putins Rusland.

Den røde tråd

Den røde tråd løber gennem villavejen, hvor ikke alting er som det ser ud til; Villavejen er fuld af hemmeligheder, der holdes bag lukkede døre