Anonym (ikke efterprøvet)

Indespærret af Tove Klackenberg

Højspændt krimiplot infiltrerer forsvarerens anspændte privatliv. Der er virkelig knald på svenske Tove Klackenbergs tredje roman om anklageren Svea Duval. I dette bind er hun højgravid, usikker på hvem der er far til barnet, på vej til at gifte sig med sin runde, hjertensgode dommerkollega,…

Devil's Corner af Lisa Scottoline

Vicki er assisterende statsadvokat. Da hendes makker, Morty, bliver slået ihjel under en sag, beslutter hun sig for at finde frem til sandheden. Spændende og letlæst advokatkrimi.

Daredevil: Djævlens advokat af David Hine

Den nyeste Daredevil er en udspekuleret krimi forklædt som tegneserie. En dyster fortælling om retssystemets skyggesider, hvor det ikke altid er til at kende englene fra djævlene.

Måske uskyldig

Forsvarsadvokaten Olivia Randall skal forsvare sin tidligere kæreste, som er tiltalt for mord i Alafair Burkes spændende newyorker-krimi.

Den som forvolder en andens død : kriminalroman

Krimi. Forsvarsadvokat Mikael Brenne påtager sig opgaven om at forsvare en tidligere voldsdømt mand, som er anklaget for mord på en af Brennes bekendte. Opgaven fører Brenne ud blandt suspekte typer og får personlige konsekvenser for ham

Daredevil

Stjerneadvokaten Matt Murdock (alias Daredevil) påtager sig forsvaret af en ung mand, som et fundamentalistisk kristent lokalsamfund i Alabama allerede på forhånd har kendt skyldig i mordet på en lille dreng.

Mios blues

Martin Brenners liv er ved at falde fra hinanden; Han er overvåget af politiet mistænkt for mord, hans efterforskningsresultater er lig nul og nogen i hans nærmeste omgangskreds er ude på at ødelægge ham.Tiden går og udsigten til at opklare sagen og redde sig selv synes nærmest umulig.

Lotus blues

Sara Texas tilstår fem mord, men inden retssagen begår hun selvmord, og hendes lille søn Mio forsvinder. Strafferetsadvokat Martin Benner må sande, at alt omkring sagen ikke er så lige til, og snart står han selv anklaget for to mord.