Anonym (ikke efterprøvet)

Louisiana - farvet af blod

Mørk, smuk og grum familiesaga fra slavetiden i Amerikas sydstater er et storladent episk drama med kvindelige hovedpersoner.

Den rebelske miss Bridgerton

Første bog i ny romantisk serie om en farverig familie i 1700-tallets England er en klassisk kærlighedsfortælling, hvor modsætninger mødes.

Annette, et heltindeepos

Den sandfærdige historie om Anne Beaumanoir. Her besunget som et ikon for civil ulydighed i et epos om hendes liv og kamp for at ændre verden, både i den franske modstandsbevægelse og senere i kampen for Algeriets frihed. Til læsere af store og anderledes litteraturoplevelser

Hul

Tankevækkende og sjov graphic novel om at være ung med al den frihed og de samfundsnormer, der stadig begrænser unge kvinder.

Damer der var for meget

Alle bør læse Sara Alforts biografiske værk om de vilde damer, der skubbede til grænserne og var foregangskvinder i ligestillingskampen.

En drøm om skønhed

En spændende roman om den ambitiøse Estée Lauder og hendes udfordringer i en tid, hvor karrierekvinder ikke var velsete.

Kriger uden maske

Fængende roman om den oversete danske billedhugger Sonja Ferlov Mancoba, der trodsede konventionerne på mere end én måde.

I fiskens tegn

Interessant roman om, hvordan ensomhed og depression kan tage magten over os og samtidig sætte os fri.

Sexmagasinet : vol. 1

Patriarkatets gordiske knude bliver forsøgt løst med en humoristisk og grov streg i et velfortjent opgør med hyggesexisme og indgroet foragt for det feminine.