Anonym (ikke efterprøvet)

Arvestål

Andet bind i Tobias Bukkehaves spændings-trilogi er en hæsblæsende og eminent historie, der fører Tom Cortzen rundt i verden fra Kabul til Arktis.

Metropol

’Metropol’ er et mesterværk om historien, der vil gå over i historien.

Damaskus

Iben Albinus har skrevet en mesterlig spændingsroman med mange lag; brutal i beskrivelsen af Syriens regime og rørende i fortællingen om kærlighed, loyalitet og svigt.

Sande tigre

Britisk spændingslitteratur med stiv overlæbe, underspillet humor og gadedrengestreger. Uhyre velskrevet, rasende spændende og desværre sandsynlig.

Fangst

Spændingsroman med træk fra spiongenren i dansk setting. Martin Jensen viser, at han har lige så godt greb om nutiden som fortiden, og man kunne godt ønske sig flere bind.

Fandens forår

Gensyn med Ulrik Torp, som igen tager os med ind i politikkens intrigefulde verden, hvor demokratiets troværdighed står for skud.

Døde løver

God og intelligent underholdning i speget spionroman om en sag, der har sit udspring i den kolde krig og kan få katastrofale konsekvenser i nutidens England.

Spionen og forræderen

Sindssygt spændende historie om en spion, der handlede ud fra idealistiske motiver og fik en afgørende finger med i verdenshistorien, er på niveau med de bedste agentromaner.

Forræderens børn

Vi kommer vidt omkring i dagens storpolitiske spørgsmål og ikke mindst de interne stridigheder mellem de civile og militære efterretningstjenester i dagens Rusland.  

Geiger

Hæsblæsende svensk debut er en spionthriller med et spændende krimiplot, der underholder sin gysende læser og overrasker med et plottwist.