Anonym (ikke efterprøvet)

Magtværk af Lene Rikke Bresson

Dy og Torben er på flugt fra dele af Torbens familie som vil gøre alt for at lukke munden på dem. For de to ligger inde med belastende oplysninger om familiens fortid.

Quentins af Maeve Binchy

Roman fra Dublin ... Nogle mennesker bedrager dig, og andre samler dig op. Også selvom de har deres egne problemer at slås med. 'Quentins' i en nøddeskal.

Nedtælling til mord af Gretelise Holm

Journalist og klidmoster Karin Sommer går på pension. Det lyder da kedeligt? Snydt…! Gretelise Holm har skrevet årets bedste danske krimi. Læs den!

Den ulastelige cubaner af Leonardo Padura

Denne mesterligt fortalte kriminalroman af  Leonardo Padura oser af Havanna og af stemningen i en by i forfald, samtidig med at den giver et  kærligt og kritisk billede af Cuba.

Profitøren af Tom Kristensen

Hvad får en 80-årig mand til at lave en gidselaktion og true med at springe et rederi i luften? Gamle hemmeligheder er sivet ud, og regnskabets time kommet i denne norske thriller.

Kold er graven af Peter Robinson

Traditionel,  ferm engelsk krimi om Banks, der overtales til at tage til London for at finde chefens teenagedatter og bringe hende hjem. Ikke længe efter findes hun død på et diskotek, men har det forbindelse med hendes tid i London?   Banks er ikke meget for at droppe sin weekend i Paris med sin…

Firmaknuseren af Jussi Adler-Olsen

En spændende murstensroman skrevet af Jussi Adler-Olsen. Hovedpersonen er hollænderen Peter de Boer, der i Amsterdam leder en større firmaknuserorganisation. Den anden hovedperson og hans modstykke er den unge, fattige, indonesiske indvandrerkvinde Nicky Landsaat, der søger ansættelse i firmaet…

Hvide dværge - sorte huller af Sigmund Jensen

Norges svar på Peter Høeg er Sigmund Jensen blevet kaldt. Sammenligningen er ikke helt ved siden af. I hans romandebut "Hvide dværge, sorte huller" bliver man præsenteret for alt lige fra filosofi og psykologi, over naturvidenskab til litterær name dropping. Encyklopædisk viden i fiktionens…

Arthurs bror af Hans Lyngby Jepsen

Utroligt at en forfatter, som lige har rundet de 80 år kan skrive en så spændstig, hurtig og veloplagt roman. Der er tempo over fortællingen, hvor 'Arthurs bror' Victor er hovedpersonen. En fantast - med psykopatiske træk - starter et svindelfirma, hvor mennesker med økologisk bevidsthed og ondt i…

Blød som metal

Spændende, medrivende og ganske humoristisk krimi tager os med bag kulisserne i børsmæglerfirmaernes og våbenindustriens hemmelige verdener.